Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretan što se vratio

Strinić: Ova reprezentacija definitivno je kvalitetnija nego Bilićeva iz 2012.

Ivan Strinić
Foto: PA/Pixsell
1/7
25.05.2016.
u 20:45

- Čačić i ja susreli smo se poslije jedne utakmice, malo porazgovarali i izbornik je očito bio zadovoljan. Presretan sam što me pozvao nakon godinu i pol dana neigranja za reprezentaciju.

Hrvatska nogometna reprezentacija u Svetom Martinu na Muri marljivo trenira i priprema se za predstojeće Europsko prvenstvo. Pud budnim okom našeg izbornika Ante Čačića, naši igrači treniraju dva puta dnevno, a u petak će protiv Moldavije odigrati i prvi pripremni susret.

- Malo se osjeća umor nakon težih treninga u zadnja dva dana, ali to je normalno u ovom dijelu priprema. Želimo se što bolje pripremiti u naredna dva tjedna kako bismo na EP-u dali svoj maksimum. Razmišljamo prvo o Moldaviji, trebamo pokušati odigrati što bolje, kazao je za stranicu HNS-a Ivan Strinić za koji se nakon dugog izbivanja vratio u reprezentaciju.

- Čačić i ja susreli smo se poslije jedne utakmice, malo porazgovarali i izbornik je očito bio zadovoljan. Presretan sam što me pozvao nakon godinu i pol dana neigranja za reprezentaciju. S obzirom na to da sam ovdje, naravno da se nadam minutaži, no vidjet ćemo koga će izbornik postaviti. Nisam imao kontinuitet utakmica u Napoliju, ali i to ima dobru stranu jer ću biti odmoran za EP, u najboljim sam nogometnim godinama i dat ću svoj maksimum.

Strinić je pod vodstvom Slavena Bilića igrao na Euru 2012. godine i odradio ga vrlo dobro.

- Imam iskustvo s EP-a 2012. godine i nadam se da ću ponoviti taj turnir, koji je bio dobar za mene, premda nije bio toliko dobar za reprezentaciju jer nismo prošli skupinu. No, igrali smo protiv finalista Španjolske i Italije. Hrvatska je danas definitivno kvalitetnija, iskusnija i bolja, bit će to drugačije nego 2012. i svi očekujemo prolazak skupine. Češka i Turska također imaju svoje kvalitete i bit će teško u svakom dvoboju. Zato moramo ići korak po korak.

Komentara 6

PU
Pukovnik10
21:39 25.05.2016.

šalu na stranu,nije još vrijeme za to.

DH
dalibor.hren
10:06 26.05.2016.

Pametno je izjavio Tomas: "Ako im zabijemo rano, mogli bismo povesti!"

ZO
zoom
13:26 26.05.2016.

samo ti striniću ne pametuj jer si teška rupa na lijevom beku, pivarić je za tebe profesor nogometa! mogu se kladiti da će preko tebe padati golovi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije