Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Strijelci raspoloženi u Engleskoj, u pet utakmica čak 23 pogotka

Arsenal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
10.12.2016.
u 18:45

Arsenal je pobijedio Stoke City 3:1 preuzevši prvo mjesto na ljestvici

Čak 23 gola postignuta su u prvih pet utakmica 15. kola engleskog nogometnog prvenstva.

Arsenal je pobijedio Stoke 3:1 preuzevši prvo mjesto na ljestvici, Hull i Cristal Palace su odigrali 3:3, Burnley je bio bolji od Bournemoutha 3:, a istim rezultatom je Watford porazio Everton. Najmanje golova gledatelji su vidjeli na stadionu Liberty gdje je Swansea City u derbiju začelja porazio Sunderland sa 3:0.

Stoke je na stadionu Emirates poveo protiv Arsenala golom Charliea Adama u 29. minuti iz kaznenog udarca. Ipak, topnici su okrenuli rezultat golovima Thea Walcotta (42), Mesuta Ozila (49) i Alexa Iwobija (75).

Hull City i Crystal Palace su odigrali 'ludu' utakmicu. Domaćin je vodio 1:0 i 3:2, a gosti su imali 2:1, na koncu je završilo 3:3. Strijelci za Hill City bili su Robert Snodgrass (27-11m), Adama Diomande (72) i Jake Livermore (78), a za goste pogotke su postigli Christian Benteke (52-11m), Wilfried Zaha (70) i Fraizer Campbell (89).

U derbiju začelja Swansea City je pobijedio Sunderland 3:0 pobjegavši iz zone ispadanja. Velšani su na mjesto koje vodi u niži rang natjecanja gurnuli Slavena Bilić i West Ham koji u nedjelju gostuje kod Liverpoola. Pobjedu domaćinu donijeli su Gylfi Sigurdsson (51-11m) i Fernardo Llorente (54, 80).

U nedjelju će snage odmjeriti Liverpool - West Ham, Chelsea - West Bromwich Albion, te Manchester United - Tottenham.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije