Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivac za poraz

Strani mediji bez milosti: Primio je gol iz noćne more, a gotovo ništa nije obranio! Subašić: Ne znam što se dogodilo

Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.02.2017.
u 08:40

Danijel Subašić pogriješio je kod pogotka Cityja za izjednačenje (2:2).

Monaco nije uspio prirediti iznenađenje u prvom susretu osmine finala Lige prvaka pa će u uzvratu protiv Manchester Cityja imati težak zadatak u dostizanju prednosti Engleza (5:3). Nije se proslavio niti vratar francuske momčadi, Danijel Subašić koji je pogriješio kod pogotka Cityja za izjednačenje (2:2). 

Mnogi mediji hrvatskog reprezentativca ocijenili su najlošijim igračem Monaca.

- Njegova teška pogreška donijela je Manchesteru izjednačenje, a skrivio je jedanaesterac kojeg sudac ipak nije dosudio. City je imao šest udaraca u okvir gola, a zabio je pet golova - kritičan je bio Le Figaro te mu je dodijelio ocjenu tri.

RMCSport je naveo kako je drugi pogodak bio poput noćne more te tvrdi da je Subašić bio pasivan i kod sljedećih golova.

- Utakmicu je odlučila razlika u učinkovitosti vratara s time da niti Cityjev golman Caballero nije bio odličan - naglašava RMCSport.

Eurosport piše da je to bila utakmica za zaborav.

- Subašić je poklonio gol Cityju, a gotovo ništa nije obranio. Tek je nekoliko puta dobro reagirao kod ubačaja - piše uz ocjenu 3 za hrvatskog vratara.

 

Subašić se od kritika branio tvrdnjom kako ne zna što se dogodilo kod drugog pogotka Cityja.

- Bio je sklisko i dogodilo se što se dogodilo. To se dogodi svakom vrataru, ovog puta sam ja bio taj - rekao je Subašić i dodao:

- Dobro smo igrali, ali smo napravili previše pogrešaka, ja prvi. Mogli smo 'ubiti' utakmicu da smo zabili s bijele točke, ali nismo. Mlada smo momčad, no u uzvratu ćemo sve dati da odemo u četvrtfinale. Zabijamo svima, pogotovo doma, pa ne vidim zašto ne bismo i njima te tako prošli dalje - zaključio je Subašić.

Komentara 5

FO
fora245
11:17 22.02.2017.

tocno-podrzavam ovaj put strane medije,gledao sam utakmicu i nisam se mogao nacuditi koliko subasic nesigurno izgleda na vratnicama

FO
fora245
11:18 22.02.2017.

moj suba ti si ubio utakmicu sa losim obranama

MO
matK.O.
10:16 22.02.2017.

toliko hvaljeni naš vratar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije