Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTALO OZBILJNO

Španjolska liga u zastoju, zbog štrajka se neće igrati zadnja dva kola!

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
06.05.2015.
u 21:50

Udruga španjolskih nogometaša je nezadovoljna raspodjelom sredstava od televizijskih prava

Španjolski nogometni savez potvrdio je da će ukinuti sve utakmice španjolskih klubova u svim natjecanjima na neodređeno vrijeme počevši od 16. svibnja, a sve zbog štrajka zbog televizijskih prava!

Zbog toga bi posljednja dva kola Primere mogla biti odgođena, a upitno je i održavanje finala Kupa kralja koje bi 30. svibnja trebali odigrati Barcelona i Athletic Bilbao.

Zastoj u svim natjecanjima u 17 regionalnih nogometnih saveza pogodit će više od 600 tisuća sportaša, 30 tisuća utakmica, te 15 tisuća amaterskih igrača.

Udruga španjolskih nogometaša je nezadovoljna raspodjelom sredstava od televizijskih prava. Prema novom zakonu, veliki klubovi više ne mogu sami s televizijskim kućama ugovarati iznose o TV pravima nego će to raditi liga, a to bi odgovaralo manjim klubovima.

>> Španjolski igrači počinju štrajk!

Komentara 1

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
07:53 07.05.2015.

glupost nek si kupe max tv plus sportski paket plus arenu 5 da mogu gledati kup. Mi bi trebali štrajkat protiv monopola T-Com-a jer da bi pogledao kup utakmicu moraš platit sve gore navedeno !!!!! Kad če ljudi u štrajk da se HNL i košarkaško prvenstvo Hrvatske (poželjna i ABA liga) vrate na HRT jer ih i onako već previše plačamo, a za uzvrat dobijemo neke finske i engleske glupe serije, HRT 3 i HRT 4 ne služe ničemu, mogli su radje napravit HRT 4 Sport i otkupit prava bar za nacionalna prvenstva !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije