Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna utakmica

Stoper obranio dva penala i uveo Ludogorec u Ligu prvaka!

Ludogorec
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/2
27.08.2014.
u 23:51

Rumunjska momčad prvi je susret dobila 1:0, a ovdje pogodaka nije bilo sve do sudačke nadoknade kada je Wanderson zabio za vodstvo i izborio produžetak

Nevjerojatno zanimljivu utakmicu odigrali su Ludogorec i Steaua. Ni najbolji holivudskuirežiseri ne bi režirali takvu dramu koja je sretno završila za bugarski klub.

Rumunjska momčad prvi je susret dobila 1:0, a ovdje pogodaka nije bilo sve do sudačke nadoknade kada je Wanderson zabio za vodstvo i izborio produžetak. A najzanimljivija stvar dogodila se minutu prije isteka 120. minute jer je tada vratar domaće momčadi Stojanov dobio crveni karton.

Kako su sve zamjene bile izvršene, na gol je morao stoper Cosmin Moti, Rumunj u redovima bugarskog prvaka. I upravo je on morao braniti u raspucavanju. Prva serija bila je uspješna za oba kluba (Moti je zabio gol), a onda je za Ludogorec promašio Wanderson, strijelac pogotka iz igre. No, stvari je na početak vratio stoper Moti koji je odmah obranio udarac Pârvulescua.

Uslijedilo je još nekoliko uspješnih serija za obje momčadi, a onda je kod vodstva Ludogoreca 6:5 Moti obranio još jedan kazneni udarac i slavlje je moglo početi.

>>Arsenal izbacio Bilićev Bešiktaš, Malmö, Bayer i Athletic ušli u LP!

Komentara 8

CR
crocro
09:55 28.08.2014.

Ja postavljam pitanje onima koji za druge misle da ne vole Dinamo. Ja sam Dinamovac od rođenja i tradiciji, ali sam vrlo oštar u kritikama. Ali te kritike su usmjerene onima koji vode klub da otklone te primjedbe, ne samo moje nego i puno drugih komentatora koji iznose činjenice. Kao što je i činjenica jednog komentara da su Maribor i Ludogorec uvijek bila iza leđa Dinamu a sada njima Dinamo gleda u leđa. Jeli to činjenica. Pa ta činjenica treba nekoga otrijezniti i trgnuti da shvate da to tako po prirodi stvari ne može biti. Već može biti da da Dinamo taj kojem Ludogorec i Maribor stalno trebaju gledati u leđa. Zar to zavrijeđuje da se takvi komentatori ocjenjuju minusima kao da su neprijatelji Dinama. Mene boli briga za minuse kao za lanjski snijeg, jer moj stav i mišljenje nitko ne može promijeniti i tisuću puta sam napisao ono što mislim. I danas mislim da se Dinamo mora prestrojiti, pregrupirati, znati svoj cilj i prioritete i što bez prestanka ističem a to je da mora promijeniti svoje vođe. Zdravko Mamić brine se za dovođenje imena u klub i za velike plaće igračima koji malo pružaju za dobiveni novac. Redovito se najbolji grači prodaju, čak dok se još nisu niti uigrali i dovode se novi biseri koji kada se pretvore u plemenitije "kamenje" odlaze u svijet. I tako u krug u beskonačan i začarani krug. Dakle, nije mu cilj stalno i bezprekidno pojačavati fond vrhunskih igrača koje bi pripremao za ligu prvaka. A ne može zato jer kada igrači dosegnu veću tržišnu vrijednost iziskuju i velike izdatke u vidu plaća. Pa ako bi kvalitetan igrač imao tržišnu vrijednost 10 mil. eura, Mamić bi mu trebao davati plaću kakovu bi imao u većem klubu a to nije cilj kluba Dinamo već ga je cilj transferirati i ponovo kupiti i brusiti mlađega za 1 mil. eura ili manje, a od razlike preživljavati. Zato Dinamo me može naprijed. I nikada neće naprijed to već ovdje ističem više od 5 godina i u ničemu nisam pogriješio. Puno pokuda sam dobio zbog takvog mišljenja jer kritiziram vodstvo kluba. Kao da je to iz loših namjera. Isto tako i sada ponavljam da Zoran Mamić nije trener po mjeri Dinama i da ne zna svoj posao već radi štetu klubu zbog neznanja. Kada se to poveže onda je logično da Dinamo ne može igrati u Ligi prvaka a vi meni dajte 1000 minusa. Ti minusi će onda automatski Dinamo dovesti u Ligu prvaka.

DU
Deleted user
06:14 28.08.2014.

kada imaš sreće, pameti ti ne treba!

DU
Deleted user
00:46 28.08.2014.

Maribor i Ludogorec. To su klubovi koji su do nedavno bili iza Dinama akoji su ga sada prešišali. To je zato što su dobro vođeni. Dinamo je loše vođen klub i zato ga klubovi poput ovih lagano prestižu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije