Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelonisti

Stoičkov žestoko izvrijeđao Van Gaala i otkrio kakav je bio Mourinho

Hristo Stoičkov
Foto: UESyndication/PIXSELL
29.03.2015.
u 21:40

- Ne poštujem ga, on je smeće, ispalio je Stoičkov.

Hristo Stoičkov, legendarni napadač Barcelone i bugarske reprezentacije žestoko je izvrijeđao Louisa van Gaala, bivšeg trenera Barcelone koji danas vodi Manchester United.

- Ne poštujem ga, on je smeće. Jednom, kad sam bio ozlijeđen, stigao sam na Nou Camp u pratnji supruge. Prišao joj je Van Gaal i upitao je kako se mogla udati za nekog poput mene. Odgovorila mu je da sam osvojio Zlatnu loptu - rekao je Stoičkov za L’Equipe i dodao:

- Zbog njega sam napustio Barcu i prešao u CSKA Sofija.

Stoičkov se prisjetio i Josea Mourinha iz dana dok je bio u Barceloni.

- On nije bio samo prevoditelj i pomoćnik. Već je bio trener, ali nije smatrao da je bolji od Bobbyja Robsona. No, sve je razumio, znao je sve o našoj momčadi i suparnicima - pohvalio je Bugarin portugalskog stručnjaka.

>>Evo što je Stoičkov savjetovao Mandžukiću u vezi Simeonea

Komentara 4

Avatar Abcda
Abcda
23:19 29.03.2015.

Cudi me da se VL nije pozurio da javi da je Srbija pobijedila Portugal u Lisabonu...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:38 30.03.2015.

Normalno da je Van Gaal to pital Stoickovovu zenu jer je Stojickov zaista najprljaviji i najsiroviji nogometas svih vremena.

Avatar Abcda
Abcda
12:14 30.03.2015.

Stoickov je najveca sirovina povijesti nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije