Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suigrači u nevjerici

Što to radiš majstore!? Vratar obranio udarac i sam krenuo u napad...

kina
Foto: Screenshot Youtube
1/2
23.09.2014.
u 10:30

Velika želja za pogotkom ponijela vratara koji se upustio u riskantan 'izlet'

Nogometno prvenstvo u Kini ušlo je u završnih pet kola. Vodeći Guangzhou, klub koji vodi slavni Marcelo Lippi, imao je uoči 25. kola šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Peking Guoana.

A upravo je na utakmici pekinške momčadi i Tianjin Tede publika svjedočila nesvakidašnjem postupku. Naime, kod rezultata 1:1 u 68. minuti igrači osmoplasiranog Tianjina dugo su kombinirali pred vratima Guoana, a kad je nakon jednog ubačaja vratar Yang Zhi obranio udarac, nije proslijedio loptu nekom suigraču ili je ispucao već je sam krenuo u protunapad.

 

Poveo je brzi napad svoje momčadi, stigao je s loptom čak do suparničke polovice igrališta, a kada je pokušao i dribling, izgubio je loptu. Srećom po njega, udarac protivničkog igrača prema nebranjenom golu bio je preslab pa su braniči uspjeli spriječiti pogodak. Yangovi suigrači nakon neobičnog poteza s neodobravanjem su širili ruke te ga gledali u nevjerici.

Nekoliko minuta potom Guoan je ipak postigao pobjednički pogodak za 2:1, pa Yangu više nisu na pamet padali nepromišljeni izleti.

>>Vratar će tužiti navijače koji su mu umjesto vode podmetnuli urin

Komentara 1

AP
apscoradiales
11:33 23.09.2014.

Zasto je dobio zuti karton?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije