Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EH DA SU PROŠLI...

Što sada, Hajduče? Zaradili 14 mil. kn, ispustili 40 milijuna, odlaze Caktaš, Sušić, Balić...

Hajduk - Slovan
Marko Prpić/PIXSELL
28.08.2015.
u 12:06

Kad se zbroje nagrade od Uefe i prodane ulaznice, bijeli su od Europske lige zaradili 15,5 milijuna kuna. Nažalost, zbog ispada huligana platio je 860.000 kuna, a čeka još kazni

Hajduk je neulaskom u Europsku ligu ostao bez oko 40 milijuna kuna! Kada se zna da je projekcija troškova za 2015. oko 68 milijuna kuna, onda je vidljivo koliko je bijelima sinoćnji susret značio, piše Goal.

Uefa je ove sezone podebljala nagrade, Hajduk je ulaskom u playoff Europske lige zaradio samo od nagrada 860.000 eura, a da je sinoć izbacio Slovan, dobio bi još 2.4 milijuna.

Bijeli su ovog ljeta odigrali četiri domaća europska ogleda. Estonski Sillamae dočekan je silom prilika u Dugopolju (Ultra na Poljudu) i zbog toga je izgubljen dio novca, a i na utakmicu su mogli doći samo pretplatnici. Kada se fondu nagrada od Uefe pridodaju domaći ogledi sa Stromsgodsetom, Koperom i Slovanom, dođe se do ukupne brojke od oko 15.5 milijuna kuna. Toliko je Hajduk ovog ljeta zaradio od euro avanture.

E, sad, od toga treba odbiti kazne koje su Hajduk (do sada) koštale oko 860.000 kuna. Kažemo zasad jer još uvijek se čeka odluka iz Nyona za uzvratni susret protiv Stromsgodseta i prvu utakmicu u Liberecu. Hajduk je zasad u plusu od Europe 14 milijuna i 640 tisuća kuna. Kada se zna da su bijeli neulaskom u Euroligu propustili 40 onda je to pravi sitniš.

Osim financijske ovo će ispadanje sigurno donijeti i promjene u svlačionici. Posljednji su dani prijelaznog roka, ponuda imaju Caktaš, Sušić, pitanje je što će biti s Balićem. Nakon ispadanja od Slovana čini se da neće biti ništa ni od gotovo dogovorenog dolaska Filipa Krovinovića.

>> Opširnije o Hajduku pročitajte na Goal.com

>> Hajduk nije imao šanse: Promašena Burićeva taktika 
i strah od punoga Poljuda

>> Balićev otac gađao Burića mobitelom jer je izvadio njegova sina iz igre!

Komentara 23

DU
Deleted user
13:12 28.08.2015.

"Što sada Hajduče ?" Ništa sad se bacit na prvenstvo jer po vama novinarima već od prvog kola "miriši na titulu ".

LI
Lisabon
14:53 28.08.2015.

Zaboravili ste 100 000 Eura koje ce dobiti svi HR prvoligasi ,a zbog plasmana Dinama u LP.Ukoliko su ispunjeni svi zahtjevi prema igracima i nema financijskih dubioza(pojedinacno po klubovima),slijedi ta isplata.E sad dali i tko ce se zahvaliti Dinamu,to me jako interesira.Sjecam se zadnjeg dinamovog plasmana u LP i ispalte od 63 000 Eura svakom prvoligasu.Svi su se zahvalili osim ,naravno,Hajduka.Pozdrav O.Marsicu,S.Alfirevicu,Holigi,D.Redzic,Alacu,Snidaricu,Dasovicu,Flaku i Dezelicu.

CA
Catalonia
12:34 28.08.2015.

a di je Ozren Oggy Marsic?? Nema mu ni traga ni glasa... ko da je u zemlju propao.... Alu jedno je ipak sigurno-bit ce opet krivi Mamic, Dinamo, Hns, Zagreb i suci.. slavit cete opet Dinamove poraze-to vas ionako dize i hrani vas ego i samopouzdanje......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije