Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lakat u glavu

Što Ronaldo ima protiv Atletica? Je li opet izbjegao crveni karton?

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.09.2014.
u 20:20

Miranda je napravio prekršaj nad Portugalcem, i zasluženo dobio žuti karton, ali nakon što su pali Ronaldo mu je uzvratio laktom u glavu

Cristiano Ronaldo najbolji je nogometaš svijeta, ali ponekad je pretjerano nervozan. Posebno se to odnosi na utakmice protiv Atletico Madrida, u kojima je prečesto grublji no što bi trebao biti. Jasno je da se ova dva kluba baš i ne vole, da se radi o rivalima, ali sportaši bi uvijek trebali biti primjer u ponašanju.

Još na početku sezone Atletico i Real sastali su se u Superkupu, a Ronaldo je tada šakama izudarao Godina i prošao nekažnjeno. A i u subotnjoj utakmici napravio je nešto za što bi većina drugih igrača dobila crveni karton. Naime, Miranda je napravio prekršaj nad Portugalcem, i zasluženo dobio žuti karton, ali nakon što su pali  Ronaldo mu je uzvratio laktom u glavu. Naravno, nije dobio nikakvu opomenu, iako je sudac to morao vidjeti jer je stajao na nekoliko metara od događaja.

No, da se Ronaldova grubost ne odnosi samo na posljednje dvije utakmice pokazuje i video koji se pojavio na društvenim mrežama, a u kojem su prikazani Ronaldovi nesportski potezi u susretima s Atleticom. 

>>Je li Ronaldo trebao dobiti crveni karton zbog ovog?

Komentara 1

DI
didery
21:42 15.09.2014.

koliko je ih već trebao dobiti pa nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije