Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS bez komentara

Što mislite o Hajdukovu ultimatumu: trebaju li čelnici HNS-a podnijeti ostavke?

Hajduk, Marin Brbić
Ivana Ivanović/PIXSELL
23.11.2014.
u 21:46

z HNS-a su i danas potvrdili da se neće oglašavati do utorka kada je zakazana sjednica IO-a. Nisu žljeli komentirati napade iz Splita, već će to učiniti za dva dana

Puno je prašine podigao neodigrani derbi između Dinama i Hajduka. Mišljenja o potezu Hajduka su podijeljena, jedni ga podržavaju, a drugi traže da se splitski klub rigorozno kazni.

S Poljuda su danas upućene oštre riječi prema Dinamu i čelnicima HNS-a, od kojih se traži ostavka.

- HNS je odgovoran za sve što se događa u nogometnoj utakmici, ligama. Doveli su nas do toga da nema gledatelja, kakva je to igra bez gledatelja, kakav je nogomet bez navijača. U velikim svjetskim ligama se čekaju navijači, zar pored zdravih očiju ne vidite. Puno je problema u državi, ispričavamo se ako smo one druge teme stavili sa strane, mi koji smo u klubu borimo se ne za interese našeg kluba već i za boljitak hrvatskog nogometa. Tražimo ostavke predsjednika HNS-a i cijelog Izvršnog odbora, poručili su s Poljuda.

Iz HNS-a su i danas potvrdili da se neće oglašavati do utorka kada je zakazana sjednica IO-a. Nisu žljeli komentirati napade iz Splita, već će to učiniti za dva dana.

Što vi mislite o ultimatumu Hajduka?

Komentara 72

Avatar mlijeko
mlijeko
21:51 23.11.2014.

Ravnateljstvo policije je dalo izvješće. Treba ga samo pročitati i tada je jasno da vodstvo Hajduka ne zna propise i da baca prašinu u oči svima kako bi sačuvali svoje fotelje i odlična primanja.

ĆA
ćaćaća
21:58 23.11.2014.

ja sam za to da čelnici hns podnesu ostavke ali pod jednim uvjetom..da ostavke podnesu i predsjednik države premijer i vlada jer je riječ o sitim konceptima..a koncept je jednostavan..zadržati vlast pod svaku cijenu i imati od toga ogromne koristi..a narodu preko medija prodavati bubrege pod m.da..

ER
eragram
21:48 23.11.2014.

Kome bi trebali dati ostavke? Valjda Torcidi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije