Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio i na derbiju

Što Davor Šuker radi na Tajlandu?

Davor Šuker
Foto: Goal Facebook
1/5
24.07.2016.
u 13:49

Nismo sigurni što je ovdje radio. Zna se za njegov dobar odnos s Worawijem Makudijem...

Davor Šuker ovih je dana ponovno svratio do Tajlanda gdje na SCG stadionu gledao derbi tamošnje lige između Muang Thong Uniteda i Buriram Uniteda.

"To vam je najveći derbi ovdje, poput El Clasica u Španjolskoj ili Die Klassikera u Njemačkoj", kaže novinar s tajlandskog izdanja Goala pa dodaje:

"No, nismo sigurni što je ovdje radio. Zna se za njegov dobar odnos s Worawijem Makudijem, bivšim predsjednikom tajlanskog saveza koji je morao odstupiti zbog korupcije."

>>'Regionalna nogometna liga je maglovit projekt'

>>Davor Šuker poslao poruku huliganima i otkrio na koga se trebamo ugledati

Komentara 15

DD
dr dragon
14:30 24.07.2016.

Vjerovatno otvara nove bankovne racune u bankama na Tajlandu!?

Avatar x-y
x-y
14:28 24.07.2016.

jako dobro se zna da je Tajland poznata turisticka destinacija za kulturna i povijesna blaga. Mozda je ljigav. Brend bas iz tih razloga bio tamo!!??, ili je kojim slucajem mozda odrzavao tjelesnu pripremljenost i pumpao Fitness...

NE
Nemanadimak
14:44 24.07.2016.

Pa Tajland je provod. Izvanredna usluga i hoteli. Prirodne ljepote. Sto covek nebi isao tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije