Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNO U HAJDUKU

Stiže sportski direktor, Portugalac koji govori 8 jezika?

Zagreb - Hajduk
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/6
25.05.2016.
u 18:12

– Ne tražimo prevoditelja, nego sportskog direktora – reče nam u prolazu jedan dužnosnik

Prometno je jučer bilo na Poljudu. Najprije je iz prostorija Hajduka izašla bivša predsjednica Marijana Bošnjak. Ona je predala svoj izvještaj Ivanu Kosu, ostat će zapisana kao prva žena predsjednica Hajduka. Pa je ušao Marin Brbić, on se navodno razilazi s Hajdukom. Nije se dugo zadržao, Brbić je otišao na piće s nesuđenim predsjednikom Aljošom Bašićem, a uskoro je iz Poljuda otišao i aktualni predsjednik Ivan Kos.

Vratio se nakon četrdesetak minuta, taman da se susretne s bivšim sportskim direktorom Goranom Vučevićem. Četiri predsjednika u jedan sat, a samo jedan ured. I još odlazeći Vučević. U međuvremenu je stigla i vijest da je sporazumno ugovor raskinuo šef omladinske škole Srđan Andrić.

Pred Kosom su velike odluke, treba što prije izabrati sportskog direktora, kažu da će se njegovo ime znati u srijedu. Navodno je prvi kandidat stanoviti Portugalac koji govori osam jezika.

– Ne tražimo prevoditelja, nego sportskog direktora – reče nam u prolazu jedan dužnosnik.

>>Hajduk ostao bez šefa Omladinske škole

Komentara 12

PM
pubi.mlinarec
19:21 25.05.2016.

nastavak rada najveceg seljackog cirkusa u nas hrvata zvanog Hajduk!!!

DH
dalibor.hren
21:12 25.05.2016.

Znači da u sustavu 4 -4 - 2 po linijama nitko nikog ne razumije, ali fala bogu prevoditelj govori skoro toliko jezika koliko ekipa ima igrača!

Avatar Abcda
Abcda
11:57 26.05.2016.

Je li on profesor jezika ili baluna ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije