Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi i Zazu

Stiže sjajno pojačanje? Slaven Bilić otkrio kako želi dovesti napadača Manchester Cityja

Slaven Bilić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
24.08.2016.
u 13:50

Carroll i Ayew će duže vrijeme izbivati s terena zbog čega ćemo pokušati dovesti novog napadača...

Hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić potvrdio je kako u West Ham želi dovesti napadača Manchester Cityja Wilfrieda Bonyja.

Bilić se našao u problemima nakon ozljeda Andyja Carrolla i Andrea Ayewa zbog čega je prisiljen potražiti pojačanje u napadu.

"Carroll i Ayew će duže vrijeme izbivati s terena zbog čega ćemo pokušati dovesti novog napadača. Jedna od opcija je i Bony koji igra na poziciji na kojoj tražimo igrača," kazao je Bilić.

Bony je od 2015. član Manchester Cityja, a osim West Hama veliki interes za njegove usluge pokazalo je i nekoliko kineskih prvoligaša.

Engleski mediji piše kako Bilić u redovima 'Čekičara' želi vidjeti i napadača Juventusa Simonea Zazu.

"Pokušali smo ga angažirati i prošle sezone. Zaza je odličan igrač, ali sve ćemo vidjeti nakon razgovora s čelnicima kluba," poručio je Bilić.

Hrvatski stručnjak je cijelog ljeta pokušavao riješiti pitanje napadača. Pred vratima West Hama bio je Kolumbijac Carlos Bacca. Spominjao se i dolazak našeg Marija Mandžukića, te Francuza Alexandrea Lacazettea. Na koncu je za 23 milijuna eura je angažirao napadača Swansea Cityja Andrea Ayew (26) čime je reprezentativac Gane postavo najskuplje pojačanje u povijesti kluba. Međutim, Ayew se ozlijedio nakon svega pola sata susreta prvog kola protiv Chelsea i pauzirat će najmanje četiri mjeseca. 

Komentara 2

DU
Deleted user
14:14 24.08.2016.

A što bi želio za doručak, kako nam to niste prenjeli. Jbo vas Bilić.

DU
Deleted user
14:14 24.08.2016.

A jakog pojačanja, da što valja ne bi ga se Guardiola želio rješiti i forsirati onog mladog nigerijca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije