Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Torcida na jugu

Stiže oko tri tisuće Hajdukovih navijača

19.10.2014., Gradski stadion, Koprivnica - MAXtv 1. HNL, 12. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk Split. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
22.11.2014.
u 08:15

Dinamovi navijači koji ne podržavaju politiku koju vodi Zdravko Mamić najavili su da će ponovno doći na sjevernu tribinu. No, ako su bili na utakmici protiv Osijeka, i dalje ne mogu kupiti ulaznicu za Dinamove utakmice

Veliki pohod na Maksimir spremaju navijači Hajduka. Prema svim procjenama bit će ih oko tri tisuće. Na put se ide organizirano, samostalno, u autobusima, kombijima i osobnim automobilima. Žele podržati svoje igrače u najvećem derbiju našeg nogometa.

Dinamovi navijači koji ne podržavaju politiku koju vodi Zdravko Mamić najavili su da će ponovno doći na sjevernu tribinu. No, ako su bili na utakmici protiv Osijeka, i dalje ne mogu kupiti ulaznicu za Dinamove utakmice. No navijači mogu, stoga se policija priprema na poseban način.

Bit će u najvišem stupnju pripravnosti, svi putevi prema Zagrebu bit će strogo kontrolirani. Dvoboj Dinama i Hajduka proglašen je utakmicom najvišeg mogućeg rizika, posebno nakon nereda u Milanu gdje su hrvatski navijači gotovo prekinuli utakmicu Italije i Hrvatske.

>>Podrška Mamiću: 'Ima nas 30 puta više od huligana'

Komentara 3

MA
magnum2013
11:51 22.11.2014.

Neznam kome je potreban ovakav naslov i ćemu on služi. Zar nije normalno da navijači navijaju za svoj klub i da idu na njegove utakmice? To je u svijetu nogometa normalna stvar. Zar nebi bilo normalno da svatko tko želi navijati za Dinamo sigurno može otputovati u Split i navijati? U ZHrvatskoj to nije normalno. Mislim da su i izjave Josipovića još više dopronjele nerješavanju huliganstva na stadionima u Hrvatskoj. Država ne ćini ništa, a sjećamo se još Đurđe Adlešić koja je odlazila u Englesku kako bi se uvjerila kojim sredstvima su odlučni i kulturni ljudi napravili reda na stadionima. Najveći derbi hrvatskog nogometa je nažalost i najveće okupljanje Policije u Zagrebu ili Splitu. Zar nismo jadni i bijedni: No kako Reče Josipović, problem leži u HNS a ovo je samo bojkot prema njima. Bravo!!! Zaboravili ste jedino 28.12. 2014. ali i izbore slijedeće godine.

MO
mojazemlja
12:27 22.11.2014.

Neka bude mir.Pa to su Hrvati.

RA
rament123456
08:56 22.11.2014.

Ne kuzim od kud dolaze? Iz dalmacije ili studentskih domova. Ako iz dalmacije onda je puno a ako iz domova tri tisuce onda su podbacili obzirom koliko ih je u zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije