Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
West Ham

Štimac savjetuje kapetana čekićara Noblea: Protresite svlačionicu!

Slaven Bilić i Igor Štimac
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/8
09.12.2016.
u 16:55

Da mi čelnici kluba vjeruju, vidio sam i nakon sastanka ovog tjedna. Vjerujem u sebe i pomoćnike. Znamo što smo napravili prošle sezone i vjerujem da je došlo vrijeme da se stvari okrenu – zaključio je Slaven Bilić

U 15. kolu engleske lige u nedjelju Bilićev West Ham igra protiv  Liverpoola. Uoči gostovanja na Anfieldu hrvatski trener može računati na nekoliko igrača koji su se oporavili od ozljede.

U momčad se vraćaju Michail Antonio i Aaron Cresswell, a uskoro će biti spreman i Cheikhou Kouyaté. Iako su se u klubu nadali da će Diafra Sakho biti spreman za dva tjedna, dodatne pretrage su pokazale kako se radi o ozbiljnijoj ozljedi te ga na terenu neće biti barem dva mjeseca...

– Igračima sam rekao da moramo biti pozitivni, a cijeli tjedan je na treninzima vladalo sjajno ozračje. Nakon poraza od Arsenala osjećali smo se loše, bili razočarani i ljutiti, ali to smo preboljeli – rekao je Bilić i dodao:

– Nije bilo sastanka s čelnicima kluba, samo smo razgovarali kao i obično. Uvijek nekoliko dana nakon utakmice razgovaramo. Imam njihovu podršku, što sam ponovio već nekoliko puta. Da mi vjeruju, vidio sam i nakon sastanka ovog tjedna. Vjerujem u sebe i pomoćnike. Znamo što smo napravili prošle sezone i vjerujem da je došlo vrijeme da se stvari okrenu – zaključio je hrvatski trener.

Za službene stranice West Hama govorio je i bivši hrvatski izbornik i igrač čekićara Igor Štimac.

– Kada je Bilić dobio posao, rekao sam da će ostvariti trenutačan uspjeh s West Hamom. Dobro poznaje posao i kako preokrenuti stvari. Ono u što sam uvjeren je da Slaven neće izgubiti svoju strast, samopouzdanje i posvećenost poslu.

Štimca zbunjuje što neki ljudi u Engleskoj sumnjaju u Bilićeve sposobnosti nakon svake utakmice, zaboravljajući kakav sjajan posao je odradio prošle sezone.

– Naš klub nije u rangu Manchester Uniteda, Chelseaja, Arsenala ili Manchester Cityja i našim menadžerima treba više potpore kada se stvari ne odvijaju prema očekivanjima. Mi svi znamo da je Slaven i dalje pravi čovjek za West Ham i pokazujem prstom prema igračima da se probude i vrate nogometu s jednakom strašću s kakvom su igrali prošle sezone. Ne tako davno igrali su s puno više intenziteta, brinuli su se jedan za drugog i borili kao momčad.

– Prošle su sezone svi stajali iza Slavena i hvalili njegov rad i, ako ga ne žele izgubiti, savjetujem kapetana Marka Noblea da protrese svlačionicu i da momčad ponovno počne igrati dobar nogomet – podvukao je Igor Štimac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije