Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor za Goal

Štimac: Naravno da me zanima BiH, pa to je odlična momčad

Igor Bubnjić, Igor Štimac (1)
Goran Stanzl/Pixsell
26.11.2014.
u 11:56

- Naravno da me zanima izbornički stolac u BiH, ali bit ću legitiman kandidat tek ukoliko se Savez ne dogovori sa Vahidom Halilhodžićem

Jučer je procuraila informacija da je bivši izbornik Hrvatske Igor Štimac jedan od kandidata za izbornika reprezentacije BiH. A da je to točno te da ga taj posao i zanima hrvatski stručnjak potvrdio je u razgovoru za Goal.

- Naravno da me zanima izbornički stolac u BiH, ali bit ću legitiman kandidat tek ukoliko se Savez ne dogovori sa Vahidom Halilhodžićem. Ukoliko je Vaha prvi izbor, što je normalno i logično, onda ostali nemaju šanse, rekao je za Goal Igor Štimac, koji nije osobno predao kandidaturu.

Štimčevo objašnjenje kako je postao kandidat pročitajte OVDJE!

>>Igor Štimac kandidat za izbornika BiH!

Komentara 8

Avatar Matija22
Matija22
12:23 26.11.2014.

Njega zanima bilo šta,samo da može negdje lovu ugrabit,a u hrvatskoj ga neće ni jedan seoski klub

SA
SI aka SI
13:31 26.11.2014.

dragi Bosanci....da vam predstavimo našeg Igora: igračka karijera naravno nije upitna, nakon toga radio je sve i svašta- od kladionica, disko klubova, pa malo trener, malo predsjednik, a cijelo to vrijeme stručno komentira utakmice sa Božom i Dragom. Vrhunac komentatorske karijere je imao na EP 2012 gdje je popljuvao Bilićevu ziherašku taktiku sa evropskim prvacima i nakon toga preuzima reprezentaciju. Tu je sve one slabosti Bilića sveo na minimum i uveo savršeni red, naravno i kombinatoriku, presing, protočnost lopte i sve ostale zahtjeve modernog nogometa. Iz nekog samo njemu znanog razloga, nakon jedne slabije odigrane utakmice ponudio je ostavku, a neznalice prihvatile. I eto, otad je bez posla. Ako ste pametni, zahvalite Vahi i trk po Štimca.

Avatar jumanji
jumanji
13:07 26.11.2014.

Nije to "odlicna" momcad nego ima odlicnih igraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije