Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanko poklepović:

'Štimac je jači od mene i seksualno, ali neće me iznenaditi'

Pokelpović, Štimac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.02.2015.
u 13:22

Ono što je sigurno, igrat ćemo nogomet, nemamo se namjeru braniti, zatvarati u bunker - tvrdi Štimac.

Hajduk u nedjelju u 23. kolu MAXtv Prve HNL dočekuje Zadar. Bit će to i ogled dvojice trenera koji su preuzeli momčadi uoči nastavka prvenstva - Stanka Poklepovića i Igora Štimca.

- Bit će užitak, znam da je Poklepović rekao da ne može biti iznenađenja, jer pozna mene i moj stožer. To je istina, ali poznamo i mi njega. Ono što je sigurno, igrat ćemo nogomet, nemamo se namjeru braniti, zatvarati u bunker. Valjda ćemo naći lijeka za Špacinu spiralnu impostaciju - poručio je Štimac.

A Špaco je na to odgovorio:

- Štimac je odličan, prošao je izborničku izvedbu, on se može hrvati sa svakim, pa i sa mnom. Obojica imamo gard, jači je od mene. A može i seksualno, za razliku od mene. Ali, iznenadit me ne može. Štimac će igrati sa svojim poznatim rasporedom, protiv nas će se postaviti kao i protiv Dinama - u svom će stilu Poklepović.

>>Špacina spiralna impostacija!? To je radila Lokomotiva

Komentara 5

MA
Mars......
17:04 28.02.2015.

Spiralna impotencija...he,he

Avatar mali322
mali322
13:43 28.02.2015.

A Špaco u ti ga trkeljaš bezveze

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
13:30 28.02.2015.

Štimac je jači od njega i seksualno, ali neće ga iznenaditi osim ako ga kao pravi hrvat ne obmani, iznenadi i sredi odpozadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije