Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener bio u strahu

Stigle nove vijesti o Modrićevoj ozljedi koje su razveselile Zidanea!

Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
1/7
23.01.2017.
u 15:29

Za razliku od Modrića, Brazilac Marcelo je ipak teže stradao. Zbog problema s tetivom koljena pauzirat će najmanje mjesec dana.

Čelnici europskog prvaka Real Madrida dobili su jednu dobru i jednu lošu vijest nakon liječničkih pregleda Luke Modrića i Marcela u bolnici Sanitas La Moraleja.

Kapetan hrvatske reprezentacije nije teže ozlijeđen i pauzirat će deset dana, dok je Marcelo ipak ozbiljnije stradao i mjesec dana će biti izvan stroja.

Obojica su stradala u subotnjem ligaškom ogledu protiv Malage na Santiago Bernabeu. Marcelo je napustio teren već u 25. minuti, a Modrić u 78. minute kada ga je zamijenio kolega iz reprezentacije Mateo Kovačić.

Prvotno se strahovalo kako će Modrić pauzirati više od mjesec dana, no pregled je pokazao kako je hrvatski majstor preopteretio aduktor desne noge i bit će spreman do drugog kruga Lige prvaka i ogleda protiv Napolija 15. veljače.

Modrić će propustiti uzvratnu utakmicu četvrtfinala Kupa Kralja u srijedu u Vigu protiv Celte gdje će 'Kraljevski klub' pokušati nadoknaditi domaći poraz od 1-2. Hrvatski veznjak će propustiti i ogled protiv Real Sociedada u nedjelju 29. siječnja, a po svemu sudeći i ligaško gostovanje u Vigu protiv Celte 5. veljače.

Za razliku od Modrića, Brazilac Marcelo je ipak teže stradao. Zbog problema s tetivom koljena pauzirat će najmanje mjesec dana. 

Marcelo će propustiti utakmice protiv Celte u Kupu i prvenstvu, ligaške utakmice protiv Real Sociedada, Osasune, Espanyola, Valencije i Villarreala, te prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Napolija.

Real Madrid vodi na ljestvici Primere s 43 boda, Sevilla je druga s 42 boda, dok Barcelona na trećem mjestu ima 41 bod. Slijede Atletico Madrid i Real Sociedad s po 35 bodova. Real ima i utakmicu manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije