Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili na Twitteru

Stigla i službena potvrda: Zoran Mamić odlazi iz Dinama u Al Nassr!

Zoran Mamić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
20.06.2016.
u 23:03

Al Nassr je u svojoj povijesti osvajao osam puta saudijsku Premier ligu, posljednji puta prije dvije godine.

"Zoran Mamić naš je novi trener. Potpisao je jednogodišnji ugovor s našim klubom", napisao je Al Nassr na svojem službenom Twitteru i tako potvrdio ono što se samo nagađalo.

Mediji iz Saudijske Arabije o tome su počeli pisati prije nekoliko dana, Dinamo je danas potvrdio interes, a sada je, eto, stigla i konačna potvrda.

Modri su danas saznali da će u drugom pretkolu igrati protiv makedonskog Vardara, ali će ih na pohod u grupnu fazu Lige prvaka voditi novi trener. U Maksimiru još uvijek nemaju rješenje, ali Goal.com piše da bi to mogali biti Cico Kranjčar ili Nenad Bjelica.

Mamić mlađi klupu Dinama je preuzeo 2013. godine, a ranije je šest godina bio sportski direktor kluba. S Dinamom je osvojio tri naslova prvaka i dva Kupa. 

Al Nassr je u svojoj povijesti osam puta osvajao saudijsku Premier ligu, posljednji puta prije dvije godine. Mamić neće biti prvi Hrvat na klupi tog kluba jer ga je u 2011. godini vodio Dragan Skočić, bivši trener Rijeke. 

>>Zoran Mamić napušta klupu Dinama, iz Maksimira poručuju: Sve će se znati do kraja tjedna

 

Komentara 39

FI
Fisherman
23:44 20.06.2016.

Kako se probudila ojrunaska stoka....mirise na titulu....hahaha

Avatar KIopp
KIopp
23:52 20.06.2016.

Jao samo ne Cico, još ne mogu zaboravit kako ih je Olympakos samljeo.

PA
pappmisi
06:19 21.06.2016.

Hvala ti Zoki za sve sto si ucinio za DINAMO, ti si bio i bices NAS, sve najbolje na novom radnom mestu, srce ti ostaje u DINAMU, Pozdrav iz Madjarske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije