Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
estoril - psv 3:3

Stevens u Stuttgartu počeo pobjedom, a Moyes u Sociedadu

Huub Stevens
Foto: Reuters/Pixsell
28.11.2014.
u 23:30

Marseille je protiv Nantesa (2:0) stigao do sedme uzastopne domaće pobjede.

Huub Stevens započeo je svoj drugi mandat na klupi Stuttgarta pobjedom 4:1 protiv Freiburga u 13. kolu čime su Švabe pobjegle sa začelja bundesligaške ljestvice, piše Goal.

Počelo je odlično za goste, Martin Harnik pogodio je već u 32. minuti, ali prije poluvremena izjednačio je Vladimir Darida.

No u nastavku Stuttgart je golovima Carlosa Grueza i Time Wernera otišao na pokazat će se nedostižnih 3:1, a svaka nada domaćina u bodove nestala je po isključenju Stefana Mitrovića. Priču je završio isti igrač koji ju je i započeo, Martin Harnik, svojim drugim golom na utakmici za konačnih 4:1.

Izvještaj utakmice i statistiku pročitajte na portalu Goal.com.

Marseille je u 15. kolu francuskog prvenstva pobijedio Nantes 2:0 golovima Thauvina i Fannija i pobjegao PSG-u na četiri boda razlike na vrhu ljestvice. Sedma je to uzastopna domaća pobjeda Marseillea, dok je pak stao Nantesov niz neporaženosti koji je trajao nevjerojatna 2,5 mjeseca i čak devet utakmica zaredom.

Izvještaj utakmice i statistiku pročitajte na portalu Goal.com.

Real Sociedad svladao je Elche 3:0 u prvoj utakmici 13. kola Primere. Prva je to pobjeda novog trenera Davida Moyesa, bivšeg stratega Manchester Uniteda. Trostruki strijelac bio je Carlos Vela, a Mario Pašalić gledao je poraz svoje momčadi s klupe za pričuve.

Izvještaj utakmice i statistiku pročitajte na portalu Goal.com.

Dodajmo i kako je PSV u nastavljenoj utakmici s Estorilom (3:3) izborio drugi krug Europske lige. Izvještaj pročitajte na portalu Goal.com.

>>Ovo su Bayernova najgora pojačanja u posljednjih 20 godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije