Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL ANALIZIRA:

Steven Gerrard ili Luka Modrić - koji je odigrao bolje?

Real Madrid's Luka Modric (R) celebrates with team mate Daniel Carvajal after he scored against Villarreal during their Spanish first division soccer match at the Madrigal stadium in Villarreal September 27, 2014. REUTERS/Heino Kalis (SPAIN - Tags: SPORT
Reuters/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
23.10.2014.
u 09:27

Luka je više ulazio u duele, Steven je bio nešto bolji defenzivno, a prema naprijed obojica su uputila po jedan udarac u okvir gola.

Učinak Luke Modrića i Stevena Gerrarda sinioć bio je gotovo identičan, dok su Realovi braniči obavili bolji posao od Dejana Lovrena i Martina Škrtela.

Luka Modrić više je dodavao suigračima nego Steven Gerrard, ali Liverpoolov kapetan to je činio malo preciznije. Obojica su ordinirala više na svojoj polovici, Luka čak sa više slobode nego inače, kada je više uz desnu liniju.

Luka je više ulazio u duele, Steven je bio nešto bolji defenzivno, a prema naprijed obojica su uputila po jedan udarac u okvir gola.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Real razbio Liverpool, Ronaldo zabio svoj prvi gol na Anfieldu!

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:47 23.10.2014.

koja usporedba gerrard je jucer izgledao ko muha bez glave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije