Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Stepčić u sudačkoj nadoknadi zabio za bod Istre u Osijeku

Osijek - Istra
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/9
25.09.2016.
u 19:07

Osijek je propustio veliku opriliku zasjesti na sam vrh ljestvice, vodili su protiv Puljana do zadnje minute u kojoj su primili gol i ispustili pobjedu

 U susretu 10. kola Prve HNL u Osijeku su nogometaši Osijeka i pulske Istre 1961 igrali 1:1 (0:0).

Osijek je propustio veliku opriliku zasjesti na sam vrh ljestvice, vodili su protiv Puljana do zadnje minute u kojoj su primili gol i ispustili pobjedu.

U nezanimljivoj utakmici Osijek je poveo u 76. minuti kada je vratar Iveša obranio udarac glavom Vojnovića, a Muzafer Ejupi posprema odbijenu loptu u mrežu.

U prvoj minuti sudačke nadoknade vratar Osječana Matković iznimno loše reagira na šut Valentina Stepčića s više od 25 metara i Puljani dolaze do boda. 

Osijek je ostao drugi s istim brojem bodova (23) kao i Rijeka koja igra protiv Splita, dok je Istra 1961 sada na petom mjestu s 10 bodova. 

Pred 3500 gledatelja na stadionu Gradski vrt sudio je Pajač iz Zeline.

Strijelci: 1:0 Ejupi (76), 1:1 Stepčić (90+1).

Komentara 3

RA
radekbrod
22:25 25.09.2016.

ajoj golman pacer

RI
rikavac
19:31 25.09.2016.

Sta ovo bi? Jel to taj jaki Osijek koji je dobio Dinamo i odma pretendira za titulu odma izjave kako oni jedini mogu se sa Dinamom borit za titulu. Spusti te se na zemlju. Na kraju ce te bit 5 6.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije