Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOKRET

Stefan Simić ipak dolazi na posudbu iz Milana u Hajduk!

Stefan Simic
Foto: Twitter
06.02.2016.
u 08:55

Ugledni hrvatski menadžer Marko Naletilić odradio je dobar posao za Hajduk.

Izgleda da se u slučaju Stefana Simića, 21-godišnjeg stopera Milana koji je krajem siječnja već bio u Splitu i dogovorio sve vezano za posudbu u Hajduk, pa se morao vratiti, događa novi obrat.

Naime, Simić će prema neslužbenim informacijama drugi dio sezone ipak provesti u Hajduku. Kada se Milanu ozlijedio stoper Alex, trener Siniša Mihajlović hitro je naredio Simiću da se vrati.

Veselio sam se igranju za Hajduk, žao mi je što se to neće dogoditi – rekao je Simić kada je naprečac morao napustiti Split.

No, želja će mu se ipak ostvariti, Alex se oporavio prije očekivanog, Mihajloviću usluge mladog stopera sada ne trebaju, a kako je Hajduk prodao Gorana Milovića, čelnici kluba još su jednom provjerili u Milanu treba li im Simić.

Ugledni hrvatski menadžer Marko Naletilić odradio je dobar posao za Hajduk, Simić bi se u ponedjeljak trebao pojaviti u Poljudu i nastaviti tamo gdje je stao prije dva tjedna.

A to znači proći liječničke preglede, pronaći stan u kojem će živjeti i posjetiti Supetar u kojem boravi svakog ljeta. Na Braču Simići imaju kuću, svi su veliki navijači Hajduka, a mladi reprezentativac Češke (ima hrvatsko i češko državljanstvo) ispunit će svoj san i zaigrati za bijele. Iz drugoga pokušaja...

>> Balić u Udinama: Jedan od najljepših trenutaka karijere mi je gol Dinamu

>> Hajduk već nadmašio broj od 15.380 članova iz 2015.!

>> Milović: Teško mi pada odlazak iz Hajduka

Komentara 7

DU
Deleted user
10:44 06.02.2016.

1. Julian Velazquez (Argentina) 2. Maksim Bilji (Ukrajina) 3. Jefferson (Brazil) 4. Artem Radčenko (Ukrajina) 5. Franck Ohandza Zoa (Kamerun) 6. Nelson Velez (Argentina) 7. Tino Sušić (BiH/Belgija)* 8. Elvir Maloku (Hrvatska/Albanija)** 9. Manuel Alejandro Arteaga Rubianes (Venecuela) 10. Ermin10. Ermin Imamović (BiH) 11. Hanson Boakai (Kanada) 12. Anthony Kalik (Australija) 13. Stefan Simić (Češka) Kaj Brbiću ne kužim kaj si brbljao u zadnje vrijeme. Di su tići......

TA
tajgan
18:40 06.02.2016.

Hajduk je odbio sudjelovanje na kadetskom turniru u Bijeljini, iako je na adresu predsjednika ovog nogometnog kluba Marina Brbića stigla preporuka čak od UEFA-e da se tamo pojave,Hajduk piše portal „Dalmatinski portal“.Nastup su već potvrdili Dinamo i Rijeka, ali i Crvena zvezda, Partizan, Olimpija, Osijek, Sarajevo, Vardar, Željezničar, Budućnost, OFK Beograd, Zagreb, Vojvodina, Velež i Sloboda Tuzla.

DU
Deleted user
16:41 06.02.2016.

O ne !!!!!Ostade Dinamo bez titule !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije