Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Srbiji

Ima i gorih od Machada: Evo što je napravio igrač Partizana!

Partizan
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
06.10.2015.
u 08:49

Babović je dobio podršku 'Grobara' s Juga, ali i zvižduke s Istoka pa je zamalo došlo i do međusobnog obračuna navijača sa spomenutih tribina

Nogometaši Partizana u 12. kolu prvenstva Srbije na domaćem terenu izgubili su od Čukaričkog sa 0:1, a valja istaknuti da je domaća momčad promašila dva jedanaesterca. 

Jednom je neprecizan bio Stefan Babović, koji je nosio kapetansku traku, a to je dodatno razljutilo navijače koji su ga već neko vrijeme ''uzeli na zub''. Nakon utakmice vrijeđanje se nastavilo, a on je potpuno izgubio živce pa je, poput Machada iz Dinama, pokazao srednji prst navijačima sa Zapada. No, tu nije bio kraj, on je odlučio otići i korak dalje pa je krenuo i u fizički obračun s njima, ali su ga na vrijeme zaustavili njegovi suigrači.

Nakon svega toga, javljaju srbijanski mediji, dobio je podršku '+Grobara+' s Juga, ali i zvižduke s Istoka pa je zamalo došlo i do međusobnog obračuna navijača sa spomenutih tribina, no brza intervencija policije spriječila je eskalaciju sukoba.

>>Ima li u Dinamu još mjesta za Machada nakon srednjeg prsta navijačima?

>>Pogledajte kako su igrači Partizana burno proslavili prekid 'njemačkog prokletstva'

Komentara 4

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
09:46 06.10.2015.

odličan video!! kakvo ste vi dno od portala postali

PA
pavo
11:27 06.10.2015.

Opet Srbija u naslovu! To je neizostavno. Pola informacija iz inozemstva je iz Srbije!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:56 06.10.2015.

Sramota, neka vam vaš Isus Hrist oprosti za ovo piskaranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije