Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI S TORINOM

Stao veliki Romin niz, pa rekord Spursa iz ‘60. živi

'AS Roma\'s Daniele De Rossi (C) celebrates with his teammates at the end of their Serie A soccer match against Napoli at Olympic stadium in Rome October 18, 2013. REUTERS/Tony Gentile  (ITALY - Tags:
'TONY GENTILE'
03.11.2013.
u 22:57

Roma je i dalje u društvu Barcelone, Bayerna i PSG-a, koji ove sezone nisu izgubili.

Roma je odigrala neriješeno kod Torina (1:1), a posljednji su puta tamo kiksali u listopadu 1990. godine kada je Torino pobijedio 1:0.

Rimljani su u Torino stigli sigurni kako ne mogu izgubiti, jer ondje su posljednji puta kiksali 1990. godine, dakle prije Tottijeve ere. Ove sezone stopostotna Roma vodila je nakon pola sata igre kada je Pjanić režirao, a Strootman bio egzekutor za vodstvo. Međutim, besprijekoran rimski niz zaustavio je Cerci pogodivši za konačnih 1:1 u 63. minuti, čime je prekinuo i De Sanctisov niz od 744 minute bez primljenog gola, te spriječio Romu da izjednači rekord Tottenhama iz 1960., koji je jedini iz liga petice uspio pobijediti u prvih 11 utakmica.

No, Roma je i dalje u društvu Barcelone, Bayerna i PSG-a, koji ove sezone nisu izgubili. 

U ruskom derbiju Lokomotiv je s 3:1 slavio kod Spartaka, a Ćorluka je odigrao cijelu utakmicu. Pletikosa i Milić igrali su Rostova protiv Rubina (0:0). U remiju Dnipra kod Metalurga (1:1) Strinić je također odigrao cijeli susret, a Kalinić je u igru ušao u 61.

Vida je s klupe gledao poraz kijevskog Dinama kod Zorje (2:0). Černomerec je vlakom putovao 630 kilometara iz Odese u Lavov kod Karpata (1:1), jer nisu mogli letjeti zbog nevremena. Slaven Bilić je osvojio bod, njegov je Bešiktaš igrao bez golova s Karabuksporom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije