Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemanja Pejčinović

Srpski reprezentativac 'provocira' Vedrana Ćorluku: Nemam što raspravljati s njim, Srbija je bolja od Hrvatske

Vedran Ćorluka
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/5
23.02.2017.
u 19:19

U posljednjih deset godina Hrvati su dizali reprezentaciju na viši nivo. Ali, sada, Srbija je bolja, tvrdi Pejčinović.

Vedran Ćorluka i Nemanja Pejčinović, hrvatski i srpski reprezentativci, od 2014. godine dijele svlačionicu u Lokomotivu, a budući da su obojica defanzivci usko surađuju u obrambenim zadacima tijekom utakmica moskovske momčadi. Pejčinović je u razgovoru za Sport ekspres otkrio kako se odlično slaže s našim stoperom, a uz njega, najviše vremena u Rusiji provodi sa sunarodnjacima Zoranom Tošićem, nogometašem CSKA, Milošem Teodosićem, košarkašem CSKA i suigračem Petrom Škuletićem.

Na pitanje da li raspravlja sa Ćorlukom o tome tko je bolji - Srbija ili Hrvatska, srbijanski reprezentativac je izjavio:

- A što ćemo raspravljati. U posljednjih deset godina Hrvati su dizali reprezentaciju na viši nivo. Ali, sada, Srbija je bolja. Imamo veliku šansu da odemo na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Sa Slavoljubom Muslinom na čelu, atmosfera je mnogo bolja, tu je i disciplina, a na svakoj poziciji je zdrava konkurencija.

Dodao je kako mu je san da zajedno sa Ćorlukom i ostalim suigračima osvoji rusko prvenstvo i kup, a naglasio je i da mu je sjajno u Rusiji koja mu je drugi dom iako je bio blizu odlaska u Kinu poput brojnih nogometnih zvijezda.

>>Hrvati na cijeni: Ćorluka najplaćeniji nogometaš u Rusiji, Srna u Ukrajini

>>Ulaznice za utakmicu Hrvatske i Ukrajine u pretprodaji jeftinije za 50 posto

Komentara 23

FO
fora245
19:34 23.02.2017.

je bolja u gledanju prvenstava pred TV-om hahahah i jos puno puno godina tako ce i biti

Avatar antonija17
antonija17
19:51 23.02.2017.

Za gluposti su najsposobniji.

DU
Deleted user
19:36 23.02.2017.

Na naravno. U pravu je Pejčinović. Nama Hrvatima je neuspjeh ispasti iz skupine na SP ili biti poražen od europskog prvaka u osmini finala EP:a dok Pejkoviceca SVrbija gledaju prvenstva na malim ekranima. Ali oni su Srbi i onda su automatski bolji od Hrvata. Nek se Pejko pokrije i otrijezni jer priča kao da je pijan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije