Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećanje na slavne dane

Sretan rođendan, Diego! Pogledajte ljubav Maradone i Boce u 54 slike

'Argentina soccer great Diego Maradona arrives to read a statement in Buenos Aires in this July 28, 2010 file photo. Maradona was named head coach of Dubai's Al Wasl Sport Club on May 16, 2011, in a
Reuters/PIXSELL
30.10.2014.
u 09:04

U svojoj bogatoj i sjajnoj karijeri osvajao je naslove prvaka Argentine i Italije, Kup uefa i naslov svjetskog prvaka s Argentinom 1986., ali najveća ljubav su mu Boca Juniors

Diego Maradona, jedan od najboljih igrača svijeta, danas slavi 54. rođendan. U svojoj bogatoj i sjajnoj karijeri osvajao je naslove prvaka Argentine i Italije, Kup Uefa i naslov svjetskog prvaka s Argentinom 1986., ali najveća ljubav su mu Boca Juniorsi.

Tako je Goal.com povodom njegova rođendana objavio galeriju s 54 fotografije o ljubavi između njega i njegova kluba - Boca Juniorsa. 

Na prvoj fotografiji je Maradona na rukama navijača nakon osvajanja prvenstva (Metropolitano) 1981., a sve to možete pogledati na Goalu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije