Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko mamić:

'Srce me zaboljelo kad sam čuo da je Hajduk igrao 1:1 s Istrom'

Zdravko Mamić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
21.07.2014.
u 09:29

– Treba čestitati Istri, ali nama nedostaje jači Hajduk – kazao je gazda Dinama uoči puta za Litvu

Na početku novog prvenstva Rijeka je slavila protiv Zagreba, Lokomotiva protiv Osijeka, a Hajduk je osvojio tek bod protiv Istre.

Nakon prvog kola domaće lige, kad je vidio suparnike na djelu, uoči puta u Litvu na uzvrat sa Žalgirisom, Dinamov gazda Zdravko Mamić je ustvrdio:

– Nije lako igrati prvenstvo kad znaš da ćeš ga osvojiti, a ovo je jedno takvo. Nažalost, samo je Rijeka posložen klub, srce me sinoć zaboljelo kad sam čuo da je Hajduk igrao 1:1 s Istrom. No, treba čestitati Istri, ali nama nedostaje jači Hajduk.

>>Čopu poplavila noga, protiv Žalgirisa će igrati Radonjić

>>Istra uzela bod na Poljudu, Vukas: Suđenje je bilo 'fantastično'!

Ključne riječi

Komentara 70

ST
stefj
10:18 21.07.2014.

Ha, ha, kako novine stvaraju javno mišljenje - kada stave nešto Mamićevo, uvijek stave njegove slike gdje izgleda ko luđak (ne kažem da to i nije). No kada stave npr. onog Brbića, uvijek je njegova fotka gdje je namješten i gdje se smiješi. A čovjek zapravo veći primitivac od samog Mamića... To se zove objektivnost?

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
11:39 21.07.2014.

Meni izgleda da če ove godine Hajduk zaostati u HNL-u iza Dinama više od 30. bodova umjesto standardnih 15. ili 20. bodova zaostatka.

JO
JovanOvanKursumlija
14:09 21.07.2014.

Mamic vredja i deli Hrvate jer mu Hajdukovci ugrozavaju obiteljski biznis.zato vredja njih. Dok obozava Beograd,Srbiju,splavove i RTS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije