Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO

Srbija u zadnjoj sekundi do povijesnog uspjeha, pogledajte maestralan gol!

Futsal Srbija
Foto: Futsal Srbija
1/2
08.02.2016.
u 22:07

Simić je zabio za 2:1 u posljednjoj sekundi i ovo polufinale koje su izborili na taj način Srbi je na europskim prvenstvima najveći uspjeh reprezentacije

Srbija se uspjela plasirati u polufinale Europskog prvenstva u futsalu na maestralan način. Doslovno su to uspjeli u posljednjoj sekundi i napravili povijesni uspjeh pobjedom 2:1 protiv Ukrajine.

Pomogla im je činjenica da igraju na svom terenu, dalo im je krila pa su rezultatski bolji nego ikad. Tako je i Hrvatska prije četiri godine došla do polufinala na svom terenu, a ondje su nas zaustavili Rusi. Upravo bi oni mogli biti i Srbima protivnici, ako pobijede u četvrtfinalu protiv Azerbajdžana.

No lako za to, Srbi su već sad napravili više od očekivanja i sve je krenulo sjajno od samog početka. U drugoj minuti zabio je član Nacionala Mladen Kocić. Izjednačili su Ukrajinci nakon nepažnje obrane domaćih u 24. minuti i strijelac je bio Gricina.

Činilo se da će biti produžeci jer ostalo je svega nekoliko sekundi do kraja kad su Srbi izveli akciju o kojoj će se u svijetu futsala još jako dugo pričati. Perić je visokom loptom pronašao Simića i on ju je zakucao za ogromno slavlje Srba.

>> Ovo se rijetko viđa! Pogledajte kakvu je golčinu Portugalac zabio Srbiji

Komentara 56

77
777CRO
22:50 08.02.2016.

Ko je urednik i u kojoj državi ovaj živi i koga zastupa? Da li su ovo hrvatske ili srpskocetnicke novine ?

DU
Deleted user
22:12 08.02.2016.

Ma koga briga za tu četničku bandu..pljuc..

Avatar oliver 7
oliver 7
23:24 08.02.2016.

Hitno poslati vazduhoplov po Severinu...da CARICA ulepsa finale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije