Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefa odlučuje

Srbija i Albanija igraju novu utakmicu pred praznim tribinama?

Albanija i Srbija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
16.10.2014.
u 22:21

Uefa je inače objavila da je protiv FSS-a pokrenuta istraga zbog navijačkih nereda, baklji, korištenja lasera i slabe organizacije susreta, dok su Albanci pod istragom zbog odbijanja nastavka susreta kao i provokacije zastavom

Prekinuta utakmica između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo bit će ponovno odigrana, barem tako pišu Večernje novosti pozivajući se na izvor blizak Uefi.

Ipak, konačna odluka bit će donesena u četvrtak 23. listopada kada se sastaje Disciplinska komisija europske nogometne organizacije. Novosti dodaju kako je Uefa zasad najbliža odluci da se susret ponovi i to pred praznim tribinama, a takvu odluku donijela bi jer smatra da su oba Saveza napravila grube propuste u organizaciji pa ne žele nikoga nagraditi registracijom susreta 3:0.

Uefa je inače objavila da je protiv FSS-a pokrenuta istraga zbog navijačkih nereda, baklji, korištenja lasera i slabe organizacije susreta, dok su Albanci pod istragom zbog odbijanja nastavka susreta kao i provokacije zastavom.

U svakom slučaju, je li ovo točno znat će se za tjedan dana.

>>Advocaat: Moji igrači pokazali su ljudskost i kulturu

>>Igrač Splita u paklu Beograda: Svi su nas tukli, a ja cijelu noć nisam spavao

>>'Nećemo dopustiti da se Srbi, koji su izvršili nasilje, prikazuju kao žrtve!'

Komentara 38

CR
CroatianMoyo
22:29 16.10.2014.

Takva odluka promijenila bi definiciju nogometa. To više ne bi bila igra u kojoj igrači udaraju loptu pred navijačima, već igra u kojoj srpski navijači udaraju igrače pred sucima... Koliko ima vjerojatnosti da bi nama dozvolili novu utakmicu?

TA
takitako
23:12 16.10.2014.

to nema sanse, da bude ponovljena..to bi znacilo direktna nepravda prema albaniji, nijedan takav susret nakon prekida zbog tuce i bacenih petarda na stadionu nije odigran ponovo, pogotovu nakon takvih ispada domacih navijaca i redarstvenika...ne vjerujem da ce biti takav ishod..mislim da ce kaznu dobiti srbija a albanija utakmicu dobiti sa 3:0

DR
draxy
22:40 16.10.2014.

Pa kad su još srbijanske novine napisale istinu i zašto uopće čitamo što piše u njihovim medijima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije