Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Sramotan čin navijača Osasune: Predmetima zasuli igrače Reala i pogodili Modrića u glavu

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
12.02.2017.
u 12:02

Hrvatski veznjak uhvatio se za bolno mjesto, no srećom nije bilo nikakvih posljedica.

Crne vijesti jučer su stizale iz Španjolske kao na traci. Prvo su huligani uoči utakmice s Alavesom napali i pretukli Barcelonine navijače, pa je potom igraču Katalonaca, Aleixu Vidalu, slomljen gležanj. Teško je ozlijeđen i Dominikanac Tano Bonnin koji je slomio nogu u sudaru s Iscom na utakmici Osasune i Reala.

A posljednja grozna vijest bila je ona o incidentu sa spomenute utakmice kad su domaći navijači zasuli predmetima igrače kraljevskog kluba. Realovci su slavili svoj drugi pogodak uz liniju igrališta, a onda je jedan predmet pogodio u glavu Luku Modrića.

Hrvatski veznjak uhvatio se za bolno mjesto, no srećom nije bilo nikakvih posljedica.

 

Inače, ovo mu je bila prva utakmica nakon trotjedne stanke i na radost trenera Zinedinea Zidanea u Realovoj pobjedi (3:1) bez teškoća je participirao svih 90 minuta.

>>Novi užas u Španjolskoj: Nakon Barcinog, nogu slomio i bivši igrač Reala! Modrić se vratio u kraljevsku momčad

>>Vatreno u gostima kod Alavesa: Huligani istukli Barcine navijače, Vidalu slomljena noga pri 6:0

Komentara 3

DU
Deleted user
18:50 12.02.2017.

To je bilo nekoliko tisuca evra umotano u gumenu vrpcu.

NO
Niko__O
19:37 12.02.2017.

moli se korisnik HRVATIN da se ODMAH udalji od ovog članka jer je narodu prekipjelo i jer ne želimo čitati njegove notorne laži i izmišljene statistike na račun Luke Modrić, kojeg smišljeno blati već petu godinu. HVALA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije