Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR EDUARDO:

Sram nas 
je, ne smijemo tako prosipati ugled kluba

Carvalho Eduardo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
24.10.2014.
u 09:17

Arijan Ademi vikao je suigračima da moraju ginuti na teren

Kad su izlazili s terena, Arijan Ademi je povikao na svoje suigrače:

– Pa ginite na tom terenu!

Poslije je malo spustio glas, rekao da su to samo prve, vruće reakcije. No, i trebao je to reći, netko tako treba govoriti na terenu. Da su dinamovci bili drukčiji, ne bi nakon utakmice izlazili iz svlačionice spuštene glave. Neki su sjeli na beton pored autobusa iako je bilo jako hladno. No, Soudaniju je zacijelo bilo još hladnije zbog promašaja velikog zicera, Eduardu možda i nije bilo hladno jer su ga Austrijanci valjali po travi, on je puno toga obranio i spasio Dinamo od debakla. Iako, debakl je bila – izvedba. I zato su gore navedene Ademijeve riječi u redu.

– Naravno da je sad teško izaći iz slačionice, mogu samo reći da mi je žao što je ovako izgledalo. Nismo zaslužili pobjedu. Ne znam zašto nam se sve to događa, kod 0:1 smo imali tri šanse. I opet ne zabijemo ono što moramo, a oni nama zabiju novi gol – pričao je Ademi i rekao što im je trener rekao u poluvremenu: – Da drugi gol nismo smjeli primiti, da nastavimo igrati. Imali smo neke ideje, a onda primimo opet gol i sve se raspadne.

Eduardo je bio junak drugog poluvremena, spasio je plave od osjetnijeg poraza.

– Nismo odigrali dobro prvo poluvrijeme, radili smo previše pogrešaka koje su bile loše za momčad, previše je toga bilo. Ne smijemo prosipati imidž kluba, ovo nije bio Dinamo kakav bi trebao biti, kako treba izgledati. No, mislim da nije sve gotovo, pokušat ćemo sve u te tri utakmice koje još imamo. Ali, jasno je da je bodovna prednost Salzbuga i Celtica velika i bit će teško proći skupinu – kazao je Eduardo.

– "Ubio" nas je onaj drugi gol, a nemojte me ni pitati što se događalo u prvih 15 minuta drugog dijela, to je bilo grozno. Tek na kraju smo nešto odigrali – kazao je Josip Šimunić.

A Pivarić je zapravo rekao točnu stvar:

– Uvijek kad je nešto važno, mi izgubimo. Opet primimo rani gol, pa ne zabijemo i onda dobijemo glupi gol.

Da, lijepo je da to dečki znaju, ali bi bilo još ljepše da onda i na terenu nešto naprave kako se takve stvari ne bi ponavljale. No, bojimo se – do sljedećeg susreta. Kao što ćemo i nagodinu pisati o šansama za prezimljavanje, kao i zadnjih 40-ak godina.

No, možda nas u tri utakmice koje su pred nama plavi ipak demantiraju...

>> Mamić: Salzburg je bio bolji, prijetio nam je potpuni raspad sistema

Komentara 22

JA
james49
10:57 24.10.2014.

Još jedna potvrda katastrofalne uprave.

DS
dubicko.sijelo
09:50 24.10.2014.

Kada ce uprava Dinama shvatiti da ovi stranci ne daju 100% za Dinamo nego domaci decki ponikli iz Dinamove skole.Pustili su Kramarica,Tomecaka i drustvo da odu a doveli staro zeljezo iz Portugala i nekih drugih zemalja.Pa da su oni tako dobri igrali bi tamo i ne bi uopce dosli kod nas jer su njihove lige jace od nase,a o Juznoamerikancima necu niti pricati,osim Eduarda da Silve nitko se nije dokazao kod nas.Od stranaca jedino vrijedi Sudani .Trenutno su Pivaric,Antolic,Pjaca i drugi domaci momci snaga Dinama a ne ovi 30-o godisnjaci iz vana.Uzalud bacen novac ali Mamici to ne vide.

MO
mojazemlja
14:12 24.10.2014.

Najveća je sramota što Dinamo zastupa hrpa stranaca.Gdje su domaći igrači,zagrebčanci i hrvati iz ostalih regija.Zagrebaša dva,dalmatinca tri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije