Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA SPORTINGA

Halilović zabio prekrasan pogodak, pogledajte taj dašak genijalnosti!

Alen Halilović
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
03.10.2015.
u 22:45

Završilo je 2:1, a naš nogometaš zabio je za 1:0

Alen Halilović se očito osjeća odlično u Sportingu iz Gijona jer igra u maestralnoj formi, a sve je okrunio pogotkom u gostujućoj pobjedi od 2:1 protiv Espanyola u sedmom kolu španjolske Primere. I to ne bilo kakvim pogotkom.

Primio je loptu u desetoj minuti, povukao loptu i potegao s ruba kaznenog prostora. Bilo je to neobranjivo, a o samom golu dugo će se pričati, posebno sad kad je Barcelona izgubila od Seville, a ozlijeđen je Lionel Messi i možda bi im Alen mogao poslužiti na travnjaku. No kako god, Gijonu zasad donosi velike stvari i sigurno će današnji dan pamtiti jer to ovo mu je prvi pogodak u španjolskom prvenstvu.

Razigravao je suigrače do 82. minute, kad ga je trener Abelardo Fernandez izvadio kako bi zatvorio susret i čuvao teško stečenih 1:1, a na kraju je ipak izvukao puni plijen.

U svim statističkim rubrikama osim pogodaka bili su bolji domaćini, ali rezultat je ono što se pamti, golovi ono što se piše. Sami su si krivi što nisu izborili nešto, imali su u 30. minuti kazneni udarac, ali bio je Caicedo neprecizan. Zatim se iskupio u 62., ali u 90. Menendez u jeku napada domaćih zabija i baca u očaj skoro 17 tisuća gledatelja.

Sporting je s ova tri boda došao do osam i na desetom je mjestu, a bod više i mjesto više ima Espanyol.

>> Pogledajte sve sjajne poteze Halilovića s utakmice protiv Betisa

Komentara 15

KR
kruni
08:49 04.10.2015.

Kako mozete pisati da je igrao maestralno , gledao sam tekmu uzivo na TVu i mogu rec da osim gola nista nije napravio nego bas obrnuto bio je mozda najgori igrac u svojoj ekipi , glavni krivac za jedanesterac , u tri cetri izgledne kontre zabrljao komplicirajuci , dosta pogresnih dodavanja , dribla ali uvijek ili skoro uvijek gubi loptu ! Zato vas molim kada pisete o nekom igracu prvo pogledajte kako je stvarno igrao pa tek onda nesto napisite ali realno , jer nikom niste pomogli pogresnim i netocnim pisanjem a najmanje igracu samom , nema veze o kome se radi !

DU
Deleted user
07:56 04.10.2015.

" Dašak genijalnosti"!! Majke mi vi niste normalni.

KO
kodifan
08:53 04.10.2015.

nije ga nigdje bilo dvije godine, sad zabije gol i vec heroj, najbolji,sigurno vrijedi par miliona vise. eto sta je nogomet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije