Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Park mladeži

Split vodio 2:0, Zagreb u posljednjoj minuti došao do remija

Split - Zagreb
Ivana Ivanović/PIXSELL
23.11.2014.
u 20:08

Split je u 33. minuti došao u vodstvo iz jedanaesterca, realizator je bio Cikalleshi. Minuti prije toga bio je neprecizan s bijele točke, Livaković je njegov udarac odbio u korner, a nakon ubačaja Matoc je još jednom pokazao na bijelu točku

Zec je već bio na ražnju, Split je u 53. minuti imao 2:0, letio je na krilima albanskog reprezentativca Sokola Cikalleshija, koji je s dva pogotka doveo domaćine do vodstva od 2:0, a onda je Zagreb u posljednjoj minuti pogotkom Gabriela Bobana došao do konačnih 2:2 (1:0).

Kolinger je u 53. minuti smanjio na 2:1, a onda je Gabriel Boban, prvi strijelac Zagreba poravnao u trenucima kada su Splićani već razmišljali kako proslaviti pobjedu.

Inače, Split je u 33. minuti došao u vodstvo iz jedanaesterca, realizator je bio Cikalleshi. Minuti prije toga bio je neprecizan s bijele točke, Livaković je njegov udarac odbio u korner, a nakon ubačaja Matoc je još jednom pokazao na bijelu točku. Ovaj put Cikalleshi je bio precizan. Zanimljiva je to situacija, rijekost je da se na jednoj utakmici u dvije minute dosude dva jedanaesterca, oba zbog igranja rukom. Nakon vodstva Splita od 2:0 činilo se da je utakmica gotova, ali momci iz Kranjčevićeve vjerovali su u sebe i jurišali do poravnanja.

>>Čačić posložio Slaven Belupo i uzeo bod protiv Lokomotive

Komentara 2

MA
Marsijanac....
20:54 23.11.2014.

Ove sezone HNL je stvarno zanimljiva.

SA
santos008
23:57 23.11.2014.

Di su Splicani,nogomet se igra za publiku ,mora da je i ovdje Mamic umijesao prste,dok Zagreb nije izgubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije