Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remi u kranjčevićevoj

Splićani ljutiti na suca: Lokomotiva je zabila iz zaleđa!

Lokomotiva - Split
Foto: Sanjn Strukić/PIXSELL
1/6
28.11.2014.
u 20:00

Tomislav Ivković je nakon prvog poluvremena ostao bez dva stopera.

Nogometaši Lokomotive i Splita tražili su u prvoj utakmci 17. kola Prve HNL izlaz iz male krize rezultata. Lokomotiva je uoči utakmice odigrala dvije bez pogotka (0:6 protiv Rijeke i 0:0 protiv Slaven Belupa), dok su Splićani u četiri posljednje utakmice osvojili tek tri boda). Na kraju je završilo 1:1. Barem su lokosi postigli pogodak (Doležal u 66. minuti, za crvene je zabio Rog u 57.), a Splićani su u petoj utakmici za redom osvojili tek četvrti bod.

Ivković bez stopera

- Imam dojam da smo bili puno bliže pobjedi. Burno sam reagirao kod pogotka Lokomotive jer prvo sudac nije svirao prekrašaj na Cikalleshiju, a onda u nastavku akcije domaćin daje pogodak iz nedozvoljene pozicije. I na kraju Sluga obrani udarac sa dva metra. Nismo imali sreće – rekao je Ivan Matić, trener Splita.

Tomislav Ivković je nakon prvog poluvremena ostao bez dva stopera. Čalušić se ozljedio u petoj, a Mrzljak u 45. minuti. U oba slučaja su bili problemi sa koljenom. Tako su se priključili Šovšiću koji je također ozlijeđen. I kod njega je u pitanju koljeno.

- Morao sam igrati sa Bručićem kao stoperom. Igrao je to nekad davno i moram ga pohvaliti da se odlično snašao. Što se tiče utakmice mislim da je podjela bodova nekako najrealnija. Split je imao nešto više loptu u nogama u prvom poluvremenu, a mi smo u drugom imali puno više konkretnijih prilika – rekao je Ivković.

Istina, Leko i Rukavina su promašili nemoguće. I dok se Leki kao veznom igraču još može i oprostiti promašaj, što reći za Rukavinu koji nije postigao pogodak iz blizine, a to mu je osnovna zadaća jer je nadapač.

- Neka Rukavine. Bitno je da je zdrav. Njegovi promašaji me ne zabrinjavaju. Zadovoljan sam kako igra – branio je svog napadača trener Ivković.

Lokomotivin oproštaj

Igralo se po prilično hladnom vremenu pa se činilo da igrači obje momčadi trče više nego uobičajeno. Za Lokomotivu je ova utakmica bila oproštaj od 2014. godine što se tiče domaćih navijača. Slijede dva gostovanja, kod Zadra i Osijeka.

Lokosi su zadržali četvrto mjesto (21 bod) dok je Split peti (19).

>>Matićeva glava je "na panju", mora pobijediti lokose

Komentara 4

DZ
dalmatinac-zg
01:45 29.11.2014.

Mocvara

Avatar Bekrija
Bekrija
12:02 29.11.2014.

Još jedan od razloga zašto treba rušit mafiju i kriminalni sudački lobi. Hns mafijo, dan dolazi.

JW
JW
20:16 28.11.2014.

Navijam za Split,ali neka su ih suci pokrali.Matiću,odlaziiiiii i povedi Bellea sa sobom!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije