Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENA SITUACIJA

Split nije pokleknuo, Torino otišao praznih ruku iz Dugopolja!

Split - Torino
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
21.08.2014.
u 22:24

Završilo je 0:0, što je rezultat kojem su se nadali u Splitu.

Split je napravio sjajan rezultat u Dugopolju protiv favoriziranog Torina! Utakmica je završila bez pogodaka i time je sve otvoreno za uzvrat, a svi zajedno možemo biti iznimno ponosni na hrvatski nogomet nakon ova dva dana!

A krenulo je očekivano, uz žestoki pritisak Torina. Najveće su probleme obrani Splita zadavali Barreto i Larrondo, ali ukoliko bi i prošli posljednju liniju obrambenog bedema tu je bio odlični vratar Vuković. Podsjetio je obranama na Kalinića za Hajduk protiv Dnipra.

Barreto će ga zbog toga vjerojatno sanjati jer tri mu je puta zaustavljao udarce kod više nego izglednih prilika. Neka se tome pridodaju i obrane Larrondu i to je bilo dovoljno da ga se proglasi najboljim pojedincem u Splitu.

Baš kao što se Padellija može proglasiti najboljim u momčadi Torina. Iako je imao mnogo manje posla obranio je tri velike prilike Mate Bilića. Bile su dvije iz slobodnih udaraca koje vratar slabije kvalitete ne bi uspio zaustaviti, a potom i jedna prilikom koje je Bilić išao oči u oči s njime.

Po tome se vidi i da je Split imao svojih šansi i da je mogao izvući više od 0:0, ali ne smije nitko u RNK Split biti nezadovoljan jer situacija je potpuno otvorena pa ako se ponovi tako koncentrirani susret od strane Splita, malo dekoncentracije nogometaša Torina i čudo bi se moglo dogoditi. Bilo bi to uistinu prekrasno za hrvatski nogomet i svi nogometni zaljubljenici trebali bi se nadati što većem uspjehu naših klubova u Europi.

Uzvrat Torina i Splita igrat će se u četvrtak 28. kolovoza u 20:30 sati.

SPLIT - TORINO 0:0

SPLIT: Vuković, Glumac, Rugašević, Galović, Ibriks, Rog (od 71. Vojnović), Dujmović (od 86. Kvesić), Vidović, Bilić, Bagarić, Belle (od 63. Roce). Trener: Ivan Matić.

TORINO: Padelli, Molinaro, Bovo, Moretti, Glik, Darmian, El Kaddouri, Vives, Nocerino (od 62. Benassi), Larrondo, Barreto (od 67. Quagliarella). Trener: Giampiero Ventura.

>> Čop i Machado utišali Rumunje, Dinamo na korak do Europske lige

>> Hajduk bio na pragu iznenađenja, ali na kraju je Dnipro slavio sa 2:1

>> Rijeka protiv Sheriffa traži ulaz u Europsku ligu

Ključne riječi

Komentara 9

DI
dinamojavolim1
21:18 21.08.2014.

sretno splite...samo hrabro

Avatar peet
peet
22:24 21.08.2014.

bravo Splite, BRAVO DINAMO

ST
stefj
22:08 21.08.2014.

Ajd, još malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije