Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna utakmica

Split nakon velikog preokreta pobijedio Osijeka 3:2

Split - Osijek
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
25.04.2015.
u 19:37

Split je preskočio Zagreb na petom mjestu i bodovno se izjednačio s Hajdukom koji ima utakmicu manje

Split je u utakmicu protiv Osijeka krenuo vrlo loše i usporeno, polufinale Kupa protiv Hajduka ostavilo je traga na igračima Zorana Vulića, ali na kraju su se probudili i ostvarili pobjedu 3:2.

Gosti su poveli u 12. minuti, pogodak je postigao Aneff, a samo dvije minute kasnije Glavaš je zabio na asistenciju Peroševića i povisio na 2:0. S tim se rezultatom otišlo na odmor, a bio je aktivan sve do 56. minute kada je Split krenuo u preokret. Tada je Bagarić smanjio, a u 72. minuti Blagojević je poravnao rezultat. Pet minuta prije kraja Cikalleshi je zabio za 3:2, a to mu je bio deseti prvenstveni gol.

Split je preskočio Zagreb na petom mjestu i bodovno se izjednačio s Hajdukom koji ima utakmicu manje. Osijek je deveti sa 27 bodova, koliko je uoči utakmice s Dinamom imao i posljednji Zadar.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samograd
21:13 25.04.2015.

Jeli to srbija kojoj bi pusićka milanovoć dali podršku za eu, prije bi ih trebalo staviti u zoo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije