Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 3:0

Split lako protiv Zagreba, opet je na vrhu ljestvice

Split - Zagreb
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
07.08.2015.
u 22:16

Split se s lakoćom domogao pobjede nad ležernim Zagrebom, koji je igrao utakmicu bez ritma. Očito su posljednji događaji i štrajk u Kranjčevićevoj ostavili traga

Da je netko Zoranu Vuliću prije početka sezone kazao da će nakon pet kola prvenstva biti prvi na tablici iskusni trener pogledao bi ga u čudu. Split je pobjedom protiv Zagreba od 3:0 (2:0), golovima Mršića, Muse (ag) i Bagarića zasjeo na prvo mjesto. Istina, ima utakmicu više od Dinama, ali radosno u Parku mladeži pogledavaju na tablicu. 

Split se s lakoćom domogao pobjede nad ležernim Zagrebom, koji je igrao utakmicu bez ritma. Očito su posljednji događaji i štrajk u Kranjčevićevoj ostavili traga na mladiće Dražena Medića, koji su igrali preko volje. Uostalom, Medić je na poluvremenu ostavio trojicu igrača na klupi što dovoljno govori o njegovom zadovoljstvu. Očito će morati igračima štogod isplatiti, Zagreb je posljednja momčad lige i nastavi li ovako teško će se spasiti od ispadanja.

>>Pjesnici: Dogovorili smo se, štrajk je gotov, putujemo u Split

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
22:52 07.08.2015.

Penal za Split kod 0:0 je izmišljen. Bagarića igrač Zagreba nije ni taknuo. Umjesto da dobije žuti, sudac svira penal. Takva pomoć večeras nije trebala Splitu jer su igrači Zagreba samo izašli na teren, a nije bio ni kompletan....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije