Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Parku mladeži

Split i Slaven odigrali bez golova, briljirali vratari

Split - Slaven Belupo
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
07.12.2013.
u 17:37

- U najavi sam kazao da će biti teško. Vratari su bili najbolji, to znači da je utakmica bila dobra

Nije Split uspio nastaviti niz pobjeda na svom travnjaku, Slaven Belupo izvukao je bod. Na kraju je bilo 0:0, premda je trebalo biti golova.

Tomislav Pelin na vratima Slaven Belupa igrač je utakmice, skinuo je nekoliko odličnih prigoda, posebno je obranama u očaj dovodio Antu Ercega. S druge strane parirao mu je Danijel Zagorac, koji je sačuvao svoja vrata obranivši udarce Raka i Vugrineca. Slaven je nastavio svoj niz solidnih utakmica, čvrsta je momčad Mladena Frančića, to je dokazala i u Parku mladeži.

- Pipremali smo se za ovo, znali smo kako Split igra, bilo je puno prigoda. Nedostajao je pokoji pogodak, tada bi ova utakmica imala dodatni efekt. Mršić radi odličan posao u Splitu, uvjeren sam da će biti u vrhu. Nismo mi došli ovdje izbjeći poraz, došli smo se nadigravati, željeli smo pobjediti. Dobri smo u odnosu na Split, bili smo bez četiri standardna igrača, koje smo odmarali. Možemo se nositi sa Splitom, to smo dokazali - rekao je zadovoljni Frančić.

Splitu će ova dva izgubljena boda puno nedostajati u nastojanjima da se približi vrhu. Bez obzira na Frančićeve pohvale Mršić nije mogao biti zadovoljan onim što je prikazala njegova momčad.

- U najavi sam kazao da će biti teško. Vratari su bili najbolji, to znači da je utakmica bila dobra. Težili smo pobjedi, nismo iskoristili brojne prigode. Bod je bod, bez obzira gdje se igra. Žalim za ova dva boda, koja bi nam donijela priključak vrhu, ali život ide dalje - kazao je Splitov trener Stanko Mršić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije