Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Park mladeži

Split je bodom protiv Osijeka prepustio začelje Cibaliji

Split - Osijek
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
04.12.2016.
u 19:02

U 9. minuti domaćin je poveo pogotkom Jurendića iz kaznenog udarca, a izjednačio je Lesjak u 68. minuti

U susretu 18. kola Prve HNL Split i Osijek na Parku mladeži remizirali 1:1. Još jednom su posrnuli Osiječani, ovaj put protiv Splita. Ne ide momčadi Zorana Zekića u drugom krugu prvenstva Hrvatske.

Učinak 3-3-3 ne zadovoljava ambicije Osijeka, koji su početkom sezone bili najugodnije iznenađenje HNL-a, ali sada polako ulaze u prosjek. Istina, Osijek ima odličan kapital iz prvih devet kola sezone, pa je još uvijek visoko plasiran.

Protiv Splita dugo je Zekićeva momčad gubila s 1:0, pogodak za vodstvo "crvenih" postigao je Jurendić iz jedanaesterca u 9. minuti.

Pogodak za izjednačenje postigao je iskusni Zoran Lesjak u 67. minuti. Split je, na krilima senzacije u kupu protiv Hajduka i ulaska u polufinale, prekinuo niz poraza u prvenstvu, ovo je prvi osvojeni bod u posljednjih pet utakmica za igrače Vjekoslava Lokice. Ali, on im i znači preskakanje Cibalije, Split je Vinkovčanima zahvaljujući boljoj gol razlici prepustio začelje. 

- Da smo ovako bodove osvajali protiv slabijih protivnika bili bismo još dalje od zone ispadanja - kazao je Splitov trener Vjekoslav Lokica.

Osijekov trener Zekić nije bio nezadovoljan bodom protiv Splita.

- Igrači daju sve od sebe, već je kraj prvenstvo i malo smo potrošeni. Nadam se da ćemo smoći snage i ostvariti pozitivne rezultate u ova dva posljednja kola prije pauze - rekao je Zekić.

>>Lozo krenuo porazom, Futacs promašio jedanaestarac za izjednačenje minutu prije kraja

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

VK
vječni krojf
11:50 05.12.2016.

VL a kako je Hajduk odigrao jucer.Nigdje nista,nikakve reportaze.Nije valjda izgubio u Koprivnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije