Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Park mladeži

Split i Hajduk remizirali, Gabrić obranio Ercegovu 'panenku'

Split Hajduk
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
29.05.2015.
u 18:55

U svečanoj loži dvoboj su gledali skauti nekih turskih prvoligaša te Benfice i Barija, a Stuttgart je pomno pratio učinak Sokola Cikalleshija

Vijest o tome da Damir Burić preuzima Hajduk dobila je potvrdu baš u vrijeme dok je Hajduk igrao svoju posljednju utakmicu prvenstva, protiv Splita u Parku mladeži. Novi trener nije se pojavio, utakmicu je gledao ne televiziji. Njega krasi njemačka disciplina, o svom odnosu s Hajdukom neće ni zucnuti prije službenog predstavljanja.

A u Parku mladeži Hajdukova druga momčad u kojoj su od prvotimaca bili tek Balić, Vlašić, Milović i Jozinović odigrala je 1:1 sa Splitom. U svečanoj loži dvoboj su gledali skauti nekih turskih prvoligaša te Benfice i Barija, a Stuttgart je pomno pratio učinak Sokola Cikalleshija za kojeg je spreman izdvojiti 2,5 milijuna eura.

U 16. minuti Rog je centrirao, a Vidović pogodio glavom za vodstvo Splita od 1:0. U 30. minuti Erceg nije realizirao jedanaesterac (prekršaj Kurbanova nad Bagarićem), pokušao je mladog Grbića svladati "panenkom", ali vratar bijelih uhvatio mu je loptu. Zanimljivo, prije izvođenja Erceg i Cikalleshi posvadili su se oko toga tko će biti izvođač. To je valjda boljka svih u Splitu, još su svježa sjećanja kada su se oko izvođenja jedanaesteraca svađali Rebić, Erceg i Belle... Kazna za te Splitove gluposti stigla je u 49. minuti, Vlašić je osvojio pedesetak metara prostora, uposlio Tudora, a njegov ubačaj u mrežu je pospremio Maloku.

U završnici je Hajduk mogao i do pobjede, Vrgoč je napravio prekršaj na rubu kaznenog prostora i dobio crveni karton, ali je snažan udarac Vlašića obranio Zagorac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije