Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKADAŠNJI SUGIRAČI

Španjolska legenda: Luka Modrić je ključni igrač, slab sam na njega...

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.09.2016.
u 13:54

- U svemu je dobar - dodavanju, driblanju, pokrivanju igrača... Nakon što se prilagodio, postao je temelj momčadi - rekao je Alonso.

Veznjak Bayerna Xabi Alonso nahvalio je Luku Modrića s kojim je dvije godine igrao u Real Madridu.

Legendarni španjolski veznjak koji je odigrao više od 100 utakmica za reprezentaciju smatra da kapetan Hrvatske nema slabu točku.

- Slab sam na Modrića. On je ključni igrač, vidi se kada je na terenu, a kada ga nema. U svemu je dobar - dodavanju, driblanju, pokrivanju igrača... Nakon što se prilagodio, postao je temelj momčadi - rekao je Alonso.

Alonso je nekada s Modrićem držao vezni red Reala, a danas to radi Toni Kroos.

- Kroos je klasa, u kontroli i loptama koje dijeli - smatra Alonso.

>> Protivnički trener došao do Modrića i onda napravio nešto neočekivano

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
14:49 27.09.2016.

nakon borussije modrić će opet biti glavna tema u našim novinama. a ne c ronaldo, koji je real u stvari. ako ronaldu ne će ići, realu se ne piše ništa dobrog.

ZA
zambezi
14:42 27.09.2016.

Vec sam se zabrinuo da nece bit danas hvaljenja igre Modrića. Pa on je najbolji igrač na svijetu kolko ga svi hvale i nemreju zamislit igru bez njega. Hvala Bogu da ga mi imamo u našoj reprezentaciji! Jer s kim bi se Čorluka dodaval.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije