Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudna ozljeda

Španjolci začuđeni "Kovačićevim misterijem": Što se događa s Mateom, zašto ne igra?

Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
25.11.2015.
u 12:03

"Utakmica protiv Šahtara možda je prava prilika da se Kovačić vrati", zaključuje Marca.

Mateo Kovačić u posljednje vrijeme sve češće utakmice Reala gleda s klupe. Mnogi se pitaju zbog čega je to tako, a Rafa Benitez tvrdi da je s njim sve u redu. No, nakon čudne ozljede Mateo više nije na mapi. Naime, Kovačić je bio najavljen od prve minute u gostima protiv PSG-a, ali je u posljednji trenutak otpao, a Real je na svojim stranicama napisao da se ozlijedio na treningu. 

Dan poslije novinari su 'iskopali' podatak da je Kovačića ozlijedio fizioterapeut, ali Benitez i predsjednik Perez to su demantirali i tvrde da je s Kovačićev sve u najboljem redu te da je spreman za igru. Međutim, u posljednjih mjesec dana dobio je samo devet minuta. Dovoljan je to razlog da Marca napiše članak pod nazivom "Kovačićeva misterija".

"Veznjak je ozlijeđen na treningu uoči gostovanja u Parizu zbog čega je propustio utakmice protiv Celte i Las Palmasa. Kratko se vratio u uzvratu protiv PSG-a, ali onda opet nije dobio niti minute. Što se događa s veznjakom koji je bio relativno standardan u sastavu prije ozljede?", pita se Marca.

U tekstu se navodi da je zaista čudno da igrač koji je dao naznake da bi mogao puno donijeti Realu, sada više uopće ne igra te da je dobio samo devet minuta u mjesec dana.

"Utakmica protiv Šahtara možda je prava prilika da se Kovačić vrati", zaključuje Marca.

>>Kovačić: Zvižduci vrijeđaju, nismo ih zaslužili

Komentara 4

Avatar nula
nula
12:50 25.11.2015.

Ima dana za megdana , mlad je

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
13:14 25.11.2015.

Mamić tako naredio

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:29 25.11.2015.

Španjolci začuđeni "Kovačićevim misterijem": Što se događa s Mateom, zašto ne nosa torbe i čisti kopačke Christianu Ronaldu sa više domoljubnog žara i sportskog veselja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije