Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perez je inzistirao

Španjolci otkrili kakvo iznenađenje je predsjednik Reala spremio Luki Modriću!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
23.08.2016.
u 21:10

Dobra vijest za ljubitelje nogometa u Hrvatskoj je i ta da Zidane sve više vjeruje Mateu Kovačiću i nema ga namjeru pustiti, čak ni na posudbu

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić početkom rujna napunit će 31 godinu, a španjolska Marca otkriva kakvo mu iznenađenje sprema Real. Naime, predsjednik kluba Florentino Perez odlučio je nagraditi hrvatskog nogometaša novim ugovorom koji bi ga trebao vezati do 2021. godine, a to znači da mu zapravo nude da karijeru završi u prvaku Europe.

Luku će to zasigurno razveseliti, pogotovo jer su španjolski mediji još nedavno pisali da Real traži zamjenu za Luku jer ulazi u godine kada bi njegove igračke kvalitete trebale padati. Međutim, klub ovim potezom pokazuje da vjeruje u njega.

"Od dolaska u sezoni 2012./2013. godine, Luka je iz dana u dan podizao razinu svoje igre i postao neizostavni član udarne momčadi Real Madrida. Ancelotti, Benitez i Zidane oko njega su gradili svoju momčad, a on im se odužio svojim igrama. Sada se klub njemu želi odužiti za tu odanost i Florentino Perez nudi mu novi ugovor", piše Marca.

Inače, danas je novi ugovor potpisao i Gareth Bale, a ugovori su ponuđeni i Cristianu Ronaldu i Odegaardu. Svi će tako ostati na okupu, a dobra vijest za ljubitelje nogometa u Hrvatskoj je i ta da Zidane sve više vjeruje Mateu Kovačiću i nema ga namjeru pustiti, čak ni na posudbu. Bio je jako zadovoljan njegovim nastupom protiv Real Sociedada, baš kao i navijači koji su na forumima hvalili našeg mladog nogometaša i pisali da se napokon vidi da ima "ono nešto". Čini se da će prvak Europe i sljedećih nekoliko godina juriti na 'hrvatski pogon'.

Komentara 18

Avatar Melankolija
Melankolija
21:21 23.08.2016.

Bravo mali, zasluzio si.

PI
pinkec
22:03 23.08.2016.

Luka i Hrvatski nogometasi su na vrlo visokoj cijeni u svijetu!

CI
CiciMici23
21:54 23.08.2016.

Bravo Lukica!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije