Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Messi

Španjolci oduševljeni Halilovićem: Enrique, prebaci ga u seniore!

Alen Halilović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
30.10.2014.
u 11:08

Španjolski mediji oduševljeni su njegovom igrom i smatraju da treba dobiti više prilika u seniorskoj momčadi

Barcelona je jučer nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca pobijedila Espanyol (5:3, 1:1) i osvojila katalonski Superkup. Bila je to prilika da Luis Enrique da veću minutažu igračima koji su malo zapostavljeni pa su tako zaigrali i nekih igrači iz B momčadi. Među njima je bio i hrvatski nogometaš Alen Halilović koji je ušao u 76. minuti i prilično dobro odradio svoj posao, a zabio je gol u raspucavanju.

Španjolski mediji oduševljeni su njegovom igrom i smatraju da treba dobiti više prilika u seniorskoj momčadi.

"Utakmica protiv Espanyola bila je dobra prilika za Sergija Roberta, Rafinhu, Albu i ostale da pokažu Barceloninu treneru Luisu Enriqueu da može računati na njih. Međutim, samo su Masip, Adama i Halilović pokazali da zaslužuju više prilika", napisao je Mundo Deportivo te dodao kako je Alen uz to i hrabro od svog trenera tražio da izvodi jedanaesterac te ga sigurno realizirao.

Oduševljeni su i navijači koji su u komentarima pisali kako Halilović posjeduje kvalitetu i karakter te traže od Enriquea da ga prebaci u prvu momčad. Tepaju mu i dalje da je novi Messi, a svi se slažu da je on budućnost Barcelone.

>>Rakitić i Halilović zabili s bijele točke za katalonski Superkup Barce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije