Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat na udaru

Španjolci ne štede Luku, opet ga oštro kritizirali: 'Nešto se događa s Modrićem!'

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
04.04.2017.
u 09:56

U članku se ističe kako su Modrićeva dodavanja nepreciznija nego prije, sve više gubi lopte te ima mnogo manje kontakata s loptom

Godinama je svojim izvrsnim predstavama oduševljavao španjolske medije, podizao publiku na noge i Realu pomagao u osvajanju brojnih titula, ali samo nekoliko malo slabijih partija bilo je dovoljno da se Luka Modrić suoči sa žestokim kritikama.

Nakon povratka poslije ozljede, Luka još nije pronašao svoju pravu formu u Realu (Za Hrvatsku je odigrao odlično) pa ga trener Zinedine Zidane u svakoj utakmici zamijeni, što je prije bila rijetkost. Zbog svega toga španjolski mediji ga ne štede, a danas je As objavio priču pod naslovom "Nešto se događa s Modrićem".

"Kada su u pitanju Realove brojke, bile one dobre ili loše, onda su u fokusu Ronaldo, Bale i Benzema. No, kada se gleda ukupni dojam i igra momčadi, onda je u središtu uvijek Luka Modrić. Razlog je jednostavan – Hrvat je kormilo i termometar momčadi te od njegove igre i raspoloženja živi cijela momčad. Slučajnost ili ne, pad u igri hrvatskog nogometaša poklopio se s najgorim igrama Reala, unatoč pobjedama. Modrić je zamijenjen u trima od posljednje četiri utakmice. Posebice je bio loš u susretima protiv Athletica, Alavesa i Napolija", započeo je analizu novinar Alfredo Matilla.

U članku se ističe kako su Modrićeva dodavanja nepreciznija nego prije, sve više gubi lopte te ima mnogo manje kontakata s loptom, zbog čega ga Zidane sve češće vadi iz igre. Navodi se i to da je imao problema s ozljedama zbog čega je već propustio 16 utakmica ove sezone.

"Modrić djeluje jako umorno, ali Realu je što hitnije potrebna njegova svježina. Utakmice protiv Atletica, Bayerna i Barcelone, u kojima se sve odlučuje, pred vratima su. Realu treba najbolji Modrić", zaključuje se u članku.

Podsjetimo, prije nekoliko dana kritizirali su ga i ostali mediji, a najdalje je otišao Donbalon.com koji tvrdi da ga je Florentino Perez odlučio prodati. No, poznavajući Modrića, na kritike će odgovoriti ondje gdje je oduvijek bio najbolji – na travnjaku.

>>Španjolci kritizirali Modrića kao nikad, predsjednik Reala danas ga je odlučio staviti na prodaju!

Komentara 3

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
14:42 04.04.2017.

mozda se i stedi za one vaznije utakmice tipa bayern barcelona itd.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:03 04.04.2017.

Ne daj se mali, usponi i padovi su normalna stvar. Na kraju ti bu opet pljeskali !!!

Avatar braco1954
braco1954
15:40 05.04.2017.

ma ti Luka samo nastavi tako kako si i igro a oni neka plaću ako hoće ti si igrač dobar i nije te briga za sve imaš ugovor podpisao si i uživaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije