Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka opet oduševljava

Španjolci potvrdili: Real ne može bez Modrića, on je najbolji po svemu!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
30.11.2015.
u 12:39

"Njegov izostanak bio bi dramatičan i nepopravljiv. Pokazalo se to i prošle sezone kada je imao dugu stanku, a Real ostao bez trofeja"

"Luka Modrić radi baš sve, a sve to radi dobro", uvodna je rečenica teksta o hrvatskom reprezentativcu na španjolskom Asu. Povod je jučerašnja utakmica protiv Eibara koju je Luka, statistički gledano, odigrao odlično.

Luka je u pobjedi s rezultatom 2:0 asistirao Garethu Baleu za vodeći pogodak, ali nije to sve što se mora gledati u njegovoj igri. Naime, statistika je pokazala da je imao daleko najviše kontakata s loptom, čak 112, što mu je rekord ove sezone. 

"Modrić je ove sezone igrao 17 utakmica, samo je propustio onu s Levanteom. U prosjeku ima 71 dodavanje (91 posto točnih). Samo Kroos je precizniji (93 posto), ali pokušaji njemačkog reprezentativca su s mnogo manje rizika. Uz to, u obrambenom dijelu Modrić ukrade 6.5 lopti po susretu, znatno više od ostalih. Casemiro uzme 4.7 lopti, Isco 3.8, James 2.43...", stoji u tekstu.

Autor zaključuje da je Luka i u defenzivnom i u ofenzivnom učinku bolji od svih! Navodi se kako se njegova forma diže, a u Madridu strahuju od toga da se ne ozlijedi, jer to bi bilo pogubno.

"Njegov izostanak bio bi dramatičan i nepopravljiv. Pokazalo se to i prošle sezone kada je imao dugu stanku, a Real ostao bez trofeja. Madrid si ne može priuštiti da ostane bez kormila", zaključuje se u članku.

>>Real se mučio s Eibarom, Modrić dodao za vodeći pogodak

>>Španjolci otkrili pobunu u Realu! Modrić predvodnik Benitezova klana

Komentara 16

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:01 30.11.2015.

Da je nama zlovencima jedan takav da poveže naše bosance.

Avatar links
links
16:54 30.11.2015.

vi niste normalni, prije 10 dana ste imali video, nakon debakla od Barce, sa Lukicom kao glavnim krivce, kriva dodavanja i nepokrivanja svojih igrača, a sada je najbolji i nezamijenjiv, pa igrali su u tom Realu i neki Zidane,Ronaldo,Figo... pa su svi bili zamjenjivi!!!!!!

UN
unbekant
21:17 30.11.2015.

Ah zaboravi pustiti vodu...................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije