Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE GOAL:

Soudani je ljutit što ga Dinamo ne želi pustiti pa namjerno igra lošije

EL Arabi Soudani
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
25.08.2014.
u 21:30

Trenutno je potpuno bezopasan, bez želje za suradnjom, bez odrađivanja defenzivnih zadataka, driblinga i udaraca koji su ga krasili godinu dana.

Što se događa sa Soudanijem? Ovo pitanje posljednjih dana muči mnoge navijače Dinama, ali ponajviše Zorana Mamića. Alžirski reprezentativac u posljednjim utakmicama daleko je od željene forme, a trenera modrih više ne zadovoljava niti angažman ponajboljeg igrača Dinama...

Soudani je tijekom ljeta bio u punom pogonu, te je s alžirskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu doživio vrhunac dosadašnje sportske karijere. Igranje pred punim stadionima na najvećoj svjetskoj nogometnoj smotri, ispadanje u osmini finala protiv Njemačke, veličanstven doček nakon povratka u domovini emotivno su, ali i psihički i fizički, ispraznili Dinamovog ofenzivca. Povratak u Dinamo označio je i povratak u realnost, igranje na polupraznim HNL stadionima.

Soudani danas, očito, želi napustiti Dinamo, te zaigrati u nekoj snažnijoj i kvalitetnijoj europskoj ligi. Što je, s obzirom na njegovu dob (26 godina), i logično razmišljanje. Protiv Aalborga je pružio dvije loš(ij)e predstave, a nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu prvaka, Alžirac je potpuno nestao. Uz lošu igru na uzvratu protiv Aalborga, te svađu na terenu s Brozovićem (prvu otkada je u Dinamu), Alžirac je blijeda izdanja ponavljao u ogledima protiv Splita, Petrolula i Zagreba. Potpuno bezopasan, bez želje za suradnjom, bez odrađivanja defenzivnih zadataka, driblinga i udaraca koji su ga krasili godinu dana. Na svakoj je utakmici djelovao izgubljeno, kvaliteta igre, ali i razina voljnog momenta nisu zadovoljili niti Zorana Mamića.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Soudani: Ne znam hoću li ostati u Dinamu

Komentara 38

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
21:45 25.08.2014.

To nije profesionalno.

Avatar štrumpf
štrumpf
22:04 25.08.2014.

Ni ni prvi ni zadnji koji nije sretan radi propalog transfera... samo što to nije profesionalno jer njega ugovor veže za Dinamo i tako samo stvara lošu sliku o sebi ako je to uopće istina...

DF
dario.franjic11
21:46 25.08.2014.

Samo udri po depu pas vidit sto igra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije