Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Gračan:

Soudani je bio ključ, zabio je kad se 'lomilo'

Rijeka - Dinamo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
22.09.2014.
u 11:10

Dinamo je znao iskoristiti uspjeh s Astrom, došao je u Rijeku pun samopouzdanja.

Lijepo je bilo biti na Kantridi i gledati sraz Dinama i Rijeke. I pokazali su zašto su najbolji u HNL-u, vidjeli smo dobar i zanimljiv susret. Rijeka je bolje krenula, imala situacije koje je mogla bolje iskoristiti. No, kako je vrijeme prolazilo, Dinamo je dolazio na svoje. Bilo mi je zanimljivo gledati i neke taktičke stvari kod obje momčadi, bilo je dosta dobrih rješenja, treneri su vukli dobre poteze. Na kraju je Dinamo slavio, moglo je završiti i remijem, a ključ je Soudani. Dinamo ga ima, a taj sve rješava u zadnje vrijeme.

Takav igrač izuzetno je bitan za svaku momčad, tako kvalitetan igrač riješi utakmicu kada se ona lomi. Da nije Soudani dvaput zabio, moglo je sve otići na Rijekinu stranu.

Zagrepčani možda nisu bili u prvom dijelu najbolji, ali nije im dala ni Rijeka koja se dobro vraćala, sve dobro zatvarala. Ali i Dinamo je taktički radio jako dobro, nije Rijeci dozvolio kontranapade.

Sigurno je na obje momčadi utjecalo i igranje u Europi prije tri dana. Rijeka je u derbi ušla nakon poraza kod Standarda i sad se htjela izvaditi, ali Dinamo je bolje iskoristio svoju pobjedu nad Rumunjima, došao je s više samopouzdanja. K tome, Zagrepčani su zacijelo imali i motiv u činjenici da na Kantridi dugo nisu pobijedili, da su izgubili od Rijeke zadnje tri utakmice.

Ovo su važni bodovi za Dinamo koji je nakon Astre nastavio dominaciju u našoj ligi. No, plavi nikako već sada ne smiju slaviti naslov, Rijeka sad s lakoćm rješava takozvane male utakmice i čekat će kiks Dinama. Bit će tu još borbe...

>> Bili smo dobri, ali Dinamo je kvalitetan i ima Soudanija

Komentara 4

UV
UvijekDesno
11:59 22.09.2014.

lijepo je vidjeti da u Hrvatskoj konačno imamo derbi i nekakvu zanimljivost.

Avatar antuntun55
antuntun55
16:02 22.09.2014.

...Rijeka živi na krilima Dinamovih igrača....Kramarića ,Tomečaka,Krstanovića..da nije bilo injekcije iz Maksimira ,Rijeka bi danas bila drugoligaš...a ovo što se danas događa u Rijeci je plafon koji u sadašnjim uvjetima i financijama i posta tajojećom klupskom administracijom može doseći....nadam se (radi eu koeficijenta) da taj neminovni pad i stagnacija nije već počela...na kraju prvenstva razlika u bodovima neće biti manja od 20....

ZX
zark x
02:17 23.09.2014.

Dajmo mu drzavljanstvo pa neka igra za Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije