Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Sopić otkrio: Ćorića sam trebao potjerati još na treningu!

Željko Sopić i Adrian Šemper
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
27.09.2016.
u 13:39

– Iskreno, ja bih s tog treninga u tom trenutku izbacio i vlastitog sina, ali, eto, njega nisam

Željko Sopić nije za današnju utakmicu s Juventusom među 18 igrača pozvao Antu Ćorića, što je iznenadilo, pa i začudilo mnoge navijače. Ante Ćorić svoje je razočaranje objavio na Facebooku, a trener Dinama je ekskluzivno za Goal objasnio što se tu zapravo događalo:

– Ante Ćorić dva dana prije utakmice nije se zalagao na treningu. I to sam sada rekao na lijep način. Ako je nekome toliko stalo da igra tu utakmicu s Juventusom, pa onda bi na treninzima davao sve od sebe, zar ne? Iskreno, ja bih s tog treninga u tom trenutku izbacio i vlastitog sina, ali, eto, njega nisam – kazao je za Goal Sopić pa nastavio:

– Otvoreno sam mu rekao što mislim o njegovu načinu treniranja, ponašanju prema poslu i odnosu prema grbu koji je za mene svetinja. Osobno nemam baš ništa protiv njega, ja sigurno nikome ne kradem snove. Jednostavno, bez zalaganja na treninzima nekome ne mogu dati priliku.

>> Što je Sopić rekao o drugim igračima Dinama i svom ostanku na klupi, pročitajte ovdje

Komentara 14

EL
EldersRealm
14:07 27.09.2016.

Steta, izgleda da je Coric odlucio krenuti stopama malog Halilovica, a ne npr. Modrica. Tako ce i zavrsiti.

Avatar petrolio
petrolio
14:42 27.09.2016.

podrška sopiću jer pjaca i rog bili su vrhunski talenti, odlični igrači, a skromni i ništa im nije bilo teško napraviti za svoj klub, a čorić na žalost ide stopama halilovića i glumi zvijezdu....šteta!

ZO
zoom
13:50 27.09.2016.

podrška treneru jer čorić na terenu malo igra, a većinom šetka, mogu misliti kakav je tek na treningu i kako to njegovo šetkanje djeluje na ostale igrače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije